/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +420 -1
    Ve haklı olmasına rağmen sorumlular yine duymamış gibi yaptı
    ···
    1. 1.
      +1
      Bide hasta olan çocuğun resmini görsen daha küçücük. Belki konuşmayı bile tam bilmiyor ama ailesi nin durumu iyi olmadığı için ve devlet yardım etmediği için o masum çocuk hayatını kaybetti
      ···
      1. 1.
        0
        Onlar gibi nicesi dururken bu millet araplara ağlıyor buna sebep olanlar da baştakilerden başkaları değil kanımızdan olanlar sefalete mahkum doğmuş sanki ben anlamıyorum anlamak ta istemiyorum
        ···
      2. 2.
        0
        Bu haberde bahsi geçen çocuk hasta olan o küçük Ece değildir umarım? Kıyamıyorum gördüğüm andan beri yavrucağızı ciğerim sökülüyor. Yardım etmeye de çalıştım ama benim 200, 300 lira ne ki! ilacının bir dozu 500.000 liraymış.
        ···
    2. 2.
      +4
      Doğuştan Kronik bazı hastalıklar taşıyorum. Duruma göre 2 ayda bir veya 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Devlet kademeli olarak ilaç paramızı kesti. Şimdi ise tane bazında ödüyor 29 adet. Günde ben 2 adet kullanıyorum siz hesaplayın kaç gün gideceğini. Bazen kontroller sırasında arkadaş oluyorsunuz. Ve o arkadaşlarınız durumu olmadığı için hayatlarını kaybedebiliyor. biz yıllardır sitem ediyoruz ama kimse duymuyor duymayacak. Buda böyle bir sitem olsun.
      ···
      1. 1.
        +2
        Fosillerin yeri meclis değil müzedir . Onca düzenleme yapılıyor onca lüzumsuz işe ödenek ayrılıyor insan hayatı basit birşey değildir bu sitemin duyulması gerekiyor ama meclisteki amcalar işitme problemi yaşayacak yaştalar .
        ···
   tümünü göster