/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +2 -1
    Osman evet icadın adı Osman. Çalışmaya yaklaşık 2 hafta önce başladım sizden ricam isim önerileriniz ve yorumlarınızdır. Bu eşsiz icadı bitirdikten sonra bütün insanlar huzura kavuşacak. Herkes güven nedir öğrenecek ve yalan söylemek zorunda kalmayacaklar.
    Icadımın adı Osman sebebini tamdıbını okuduktan sonra anlayacaksınız ama siz başka bir isim önerebilirsiniz. şimdi kısaca icadı anlatayım.

    Bir pantolon, eşofman, kilot, kapri, etek yani altımıza giydiğimiz ne varsa bunların popo kısmına bir çip yerleştireceğim.

    Bu çip osurukta bulunan molekülleri tanıyan bir çip olacak ve osurukta bulunan moleküller tespit edildiği anda bir çakmak görevini üstlenecek. Kişi osurduğu anda zütünde doğal gaz santrali gibi alev yanacak ve bu sayede sınıfta, otobüste, arabada, kafede yani ortamlarda osurup da ben osurmadim diyen elemanları tespit etmiş olacağız.
    Artık deri koltuklara rahatça oturabileceğiz çünkü oturduğunuz zaman çıkan ses yüzünden sizin osurmadiginizi kanıtlamak zorunda kalmayacaksiniz.
    Artık kimse kimseye yalan söylemeyecek! Kimse kimseye iftira atamayacak. Herkes birinin zütünde alev çıkmadığı sürece güven içinde sohbet edebilecek. Artık sınıfta"hangi dıbına koyduğum osurdu lan" sözleri tarih olacak.

    Bu icadı yapmak istememin sebebi eski sınıf arkadaşımdır. Pic herif hep uyurdu ve osururdu millet anlamadan önce de ayağa kalkıp "kim osurdu lan sen mi osurdun" diyip bağırırdı. Arkasında ben oturduğum için hep ben mağdur olurdum.
    Bu projemin tabii ki de yan etkileri var mesela fasulye fiyatlarında aşırı bir düşüş olacak çünkü artık kimse kuru yemek istemeyecek. Yumurta da aynı şekilde.

    Çok osuran kişiler bilinçli olarak mangala çağrılıp bolca fasulye yedirilerek ateş yakma derdinden kurtulmaya çalışan fırsatcı kişiler ortaya çıkabilir.
    Uyurken osurunca veya koltukta osurunca yangın çıkarabilirsiniz. Ama bunun çözümünü de buldum koltuk yüzleri ve nevresimleri yanmaz maddelerden yapacağım bu da ikinci bir sektör açıyor bana.

    Gelelim pozitif etkilere.
    Artık fasulye fiyatları düştüğü için sizler sadece evde yemek kaydıyla alıp yiyebilirsiniz bu sayede tüp ve doğalgaz ihtiyacından kurtulursunuz. Yemek pişirirken osurun pişsin, üşürseniz osurun olsun bitsin.

    Artık Osman osuruğuma düşman tekerlemesi gerçek olacak hadi buyrun desteğe! !
    ···
   tümünü göster