/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -2
    muhterem günlük bugün işe yetişmek 6'da kalktım, kalkar kalkmaz a haberi açtım. yüce c.başkanımızın konuşmalarından birini izledim. trumpın onun elini çekmediği görüntüleri izleyerek 2 posta attırdım. 2 gün öncesinden kalma halk ekmeğimin arasına dünden kalan yarım domatesi koyup afiyetle yedim.

    servisle fabrikaya geldim. 4 saat boyunca çuval taşıdıktan sonra öğle arasında övünmek gibi olmasın 2000 liraya aldığım akıllı telefonumla reisimin miting konuşmalarını izleyip tuvalette 2 posta daha asıldım. yanıma gelen patronumla birlikte sohbet ettik. bana reisimden aldığı ihaleler sayesinde Hatay'da açtığı fabrikaları anlattı. çalıştırdığı işçilerin hepsi suriyeliymiş, adamlar karın tokluğuna çalışıyormuş. ne enayiler var şu ülkede...

    akşam 9'da eve geldim. imam hatipte okuyan kızımın proje ödevine yardım ettim. tencereyi kırmızı keçeyle sarıp üstüne püskül koyduk, böylelikle darbelere dayanıklı çok işlevli fes ürettik. saat 10'a kadar a haberde belgesel izledim. meğer bir zamanlar türkiye ne kadar kötü bir yermiş, insanlar yiyecek ekmeğe muhtaçmış. iyi ki şimdi öyle değil.
    ···
   tümünü göster