/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 151.
    +4 -1
    Knk şimdi güzel yazmışsın da kız karakteri biraz 2 boyutlu olmuş. Şöyle ki, kızın bir amacı, bir duygu seyri ya da bir karakteri yok. Ne istiyor bu kız, seninle sevişmek mi, gönül eğlendirmek mi, sonsuza kadar beraber olmak falan mı? Öyleyse seni niye aldatıyor?
    Ayrıca sen de bu kıza hiç değer vermiyorsun ki tek derdin gibmek. Sen bütün yaz kızcağızın duygularıyla oyna sapık sapık muhabbetler kur, sonra kız seni aldatmasın. Oldu!
    Ayrıca kızın giyinmesi, hareketleri ve verdiği tepkiler arasında tutarsızlık var. Dediğim gibi kızın bir karakteri yok. Bir sabah sana yüzük alıyor (ama çok açık giyiniyor, ne önemi varsa artik) sonra gece sen çok ilgisiz olduğun halde seninle hayal kuruyor, oynaşıyor falan, sonra seni aldatıyormuş ohoo..
    Ayrıca senin de bir karakterin yok. Hikayenin başından beri kıza karşı hiçbir duygu beslemiyorsun, tek derdin kızı gibmek ama kız seni aldatınca olay oluyor.
    Ayrıca kız stajdan döndükten sonra yaptığın şey bildiğin tecavüz ve kız gerçek olmadığından (ve bu olayın da sahte olmasından ötürü) sana izin veriyor falan. Çok gerçekçiymiş kanka.
    Yani demem o ki hikaye anlatımın güzel ama karakterleri geliştirirken biraz daha özenmen gerek. Ülkenin genç neslinde erotik kurguya meraklı olan erkekleri görmek çok heyecan verici, dediğim gibi karakterlere biraz odaklan
    (Bu olay gerçekten yaşandıysa lütfen hesabı şikayet edin çünkü bu arkadaş bir tecavüzcü ve sosyal hayatta bulunmaması gerekiyor)
    ···
   tümünü göster