1. 226.
    +1
    Yaklaşık 5 senedir bu ada görünümlü köydeyim (bu arada denizi harikadır gerçekten) halada sınavımın bittiği tarihe uçak biletimi alıp türkiyeye giderim. iki tane okul gördüm heryerini gezdim ve bu kadar yatmayı seven bi millet daha görmedim tatile canlarını verirler öğleden sonra 14:00 olunca hiç bi kurumda kimseyi bulamazsın. Öğrenciler sayesinde gelir sağlanan bu adada halada öğrencileri kazıklamaya çalışırlar. ilk gelenler kesinlikle salak olurlar burası neresi lan ben nerdeyim derler ama yakın bi zamanda adanın aslında pekte bi tak olmadığını görürler. Herşey çok pahalı diyenlere sesleniyorum herşey inanılmazda pahalı değil. Yani en azından iki katı değil ama tabiki türkiyeye oranla pahalı. Zengin öğrenciyede fakir öğrenciyede dert olan bi ada parçası bu kıbrıs. Bi araba alırsın burnundan gelir yok seyrüsefer biter yok sigorta yok muayene yok sarı kağıt cart curt arabanmı var derdin var. E otobüsler zaten ana baba günü. Belediye otobüsleri gibi bişey yok ama bi iTiMAT var off dillere destan öğrenci hafta içi biner 7 lira hafta sonu bileti öğrenci kesmezler sivil keserler sebepleride haftasonu okul yokmuş sanki biz hafta sonları öğrenci olmuyoruz amk. Taksicilerde tutturursa gömer eğer iyisine denk gelirseniz ki biraz zor. Korsan taksi kullanın öğrenciler yapar genel olarak korkarlar biraz ama ekmek parası napıcaksın.

    Okul okurum ben diplomamı alıp çeker giderim diyosanız kıbrısa buyurun türkiyedeki üniversitelere göre daha rahat bi okul hayatınız olur.

    Kumarhanelerede uğrayın bi girin bakın ortama. Girişte kapı gibi güvenlikler durdurur sizi öğrencimisiniz der. Yok amk turistiz tabi öğrenciyiz demeyin almazlar. Hayır tatil için geldik derseniz bol şans derler sizinde zütünüz kalkar girersiniz içeri. (rulet oynayın)

    Aslında yazacak sayfalarca şey var ama final olarak OKUYUN YAVRUM OKUYUN ADAM OLUN.
    ···
   tümünü göster