/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Günlerde ağladım. Tek başına kafayı yedim. O aralar üzüntüden spora verdim kendimi. Köpek gibi spor yapıyorum. O sıra kişisel gelişim kitapları okumaya başladım. Spor, kitap. Sadece bu ikilem. Resmen depresyondaydım. Hayatım spor salonunda geçiyordu. Beni ayakta tutan tek şey vatana aşkımdı(askerlik) sadece onun için kendimi öldürmedim zamanında. iyi ki öyle bir aptallık yapmamısım

    Neyse spor, kişisel gelişim derken bir gün amlılarla iletişim diye bir kitap gördüm. Merak ettim ve okumaya başladım. O kitap cidden beni çok etkiledi. Artık bakıs acım değişmeye baslamıstı. O sıra var gücümle spor yapıyorum. Size yemin ediyorum öyle bir spor yapardım ki herkes beni izlerdi(o günler burnumda tütüyor). Neyse bir gün bir arkadasım bana bunu çok sık yapmamı attı. O zamanlar az çok toplamıs ve aşk unutmaya başlamıstım. Bunu çok sık yapmamı bitirdikten sonra artık bambaşka biriydim. Ve size yemin ederim askeri mülakatları bu kitabın bana kazandırdığı felsefe ile kazandım.. Neyse aradan baya zamandır geçti. O aralar gene spor yapıyorum deli gibi. Benchteyim. Tam son tekrarı yaptım kafamı bi kaldırdım, ayna yansımasından irem... Yanında dw bir arkadası. Bir anda kapanan yaram açıldı. Tansiyonum falan düştü, gözlerim karardı. Resmen eski halime dönüyordum az daha. Soyunma odasına gittim 10 dakika kadar sonra o defter kapandı diyip kalktım ve spora devam ettim.

    O ara sporda iremin arkadasının beni kestiğini fark ettim ve sırf binliğine o kıza yürümeye başladım. Aga irem çıldırıyordu. Spor bitti vs. Dışarı çıktım. Bir baktım irem ve arkadası beni bekliyor. Hadi bir yere oturalım dedi. Ben o defteri kapattım irem diyip evime döndüm. O günden sonra 1 kere bile görmedim. Yıllar oldu. Ulan 6 7 belki 8 senelik olay..

    En son onu 2 sene önce gördüğümde çok özlemli gözlerle bana bakıyordu. Belki istesem sevgili olma şansım vardı. Ama kapanan defteri açmak iyi olmazdı.

    Saçma sapan saf ve kilolu bir çocukken resmen bir motora dönüştüm dostlarım. Spor her daim yanınızda olsun.

    Not: aşk denilen şeyin bir dişiyi çok fazla düşünerek nöral ağların birikmesi sonucu olustugunu biliyorum ve artık o saçmalıktan uzak duruyorum. Bu süreçte yabancı sevgilimde oldu. Ultra feministte(eğittim). Ve ben ayırıldım onlardan. Onlar benden değil. Acı falan çekmiyorum. Ve çok güçlüyüm.

    Not2: Son zamanlarda efkarlı entrylerimin sebebi karı kız değil aile ve gelecek meselesindedir. Aşk acısı vs çekmem ben
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      helal olsun brom hayatını güzel toparlamışsın
      ···
   tümünü göster