/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Hikayede 1 tane yalan varsa gibsinler. Normalde asla yazmam lakin değişimimi okuyup, değişmesine vesile olacağım kardeşlerim olabilir. Sadece isimleri değiştireceğim.

    Bundan 5 veya 6 sene önce lisedeyim. Orta düzeyde bir Anadolu liseline gidiyorum. Ailemin durumu da orta düzeyde. Ne zenginim ne fakir. Neyse o zamanlar asosyal değil de muhabbet arayan bildiğiniz şaklaban liseliyim. Lakin kızlara karsı çok çekingenim. Neyse lisenin ilk senesinde girdim sınıfa herkes tanısıyor. Ulan dedim dalga mı geçiyorsunuz. Kara kara düşünmeye başladım. Orta sırada 2. Kısımda oturuyorum ve sadece yalnız olan benim amk. Bir tayfa vardı 3 kişi. Aga onlar bana yakın geldi dedim bunlar benim kafa tanısayım. Neyse beyler olacak iş değil önümdeki çocuğa meraba bile demeden telefon numaranı verir misin dedim. Ulan kahkaha atıyorlar. Haklılar amk. Hala ara ara bulusunca bu muhabbete güleriz. Neyse bir şekilde muhabere ettik derken 4 lü takılmaya başladık. Alparslan, Mehmet, berkcan ve ben 4 lü takılmaya başladık.

    Mehmet baya kiloluydu. Yolda yürürken eğilerek yürürdü. Memeleri belli olmasın diye. Ben de topluydum ama boy falan baya uzun olduğundan belli olmuyordu. Neyse biz diğer arkadaslarla Mehmeti zorla spora başlattık. Her gün geziyoruz, para dileniyoruz(sınıftan). Hayat zerre gibimde değil. Sınavlar başlamış hepsi 5 10, 20 Ulan babam görse direk inşaata gibtir eder. Neyse baktım ki çok saldım ertesi gün coğrafya sınavı var. Oturdum saatlerce çalıstım. Ulan kör olacaktım. Neyse ertesi gün okula gittim sınav yerleri bekliyorum. O zamanlar şehirdeki tek karma sınav bizim okulda. Gittim sınavımın olacağı sınıfa. Sınavı beklerken bir kız geldi.
    - merhaba coğrafya mısın?
    + evet, sende mi?
    - evet.. Şey çalıstıysan yardım eder misin?

    O an kıza dalmışım kız 2 kere sordu.

    - hiç çalışmadım..
    + ederim tabi.

    Kız çaprazımdaydı. inanın kızı görür görmez zaten gg olmustum. Ulan o hissi şuan hatırlamıyorum lakin cidden iptal olmustum. Neyse meymenetsiz bir hoca girdi. Bağırıyor, çağırıyor. Bi baktım uğultu koptu, bittik biz asla çektirmez vs. Ulan kıza yaranmak için FBI olsa kopya verirdim o an. Neyse sınav başladı ben kağıdı bildiklerimi fulledim. Tabi 100 lük değil ama 60 70 garantiydi. Neyse kıza baktım ağlayacak. Ulan içim eridi. O sıra sınıftaki hoca oğlum diye birine bağırdı yanına gitti o ara refleksle kağıtları değiştirdim. Ciddiyim herkes şok oldu. Sınavdan sonra Çoğu kişi hocanın ilkisin vs dedi. Neyse kağıtları değiştirdim o ara çok oyalanmısım 10 dakika bile yok amk. Tüm gücümle bir şeyler doldurdum. Ama yetişmemişti..

    Sınav bitti kağıdı verdim. O ara belki kızla muhabbet ederim diyorum. Mutluyum.. Kafamı bir çevirdim kız yok. Koridora çıktım. Başka bir erkeğin koluna girmiş gidiyorlar. Çocuk kim diye baktım. Eski çocukluk arkadaşım..
    ···
   tümünü göster