/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
http://i.internethaber.co...ges/news/9374.jpg?v=99999
  1. 1.
    +1 -1
    Bu yazımda siz değerli kürt kardeşlerime kolay yönden eşşek gibmeyi anlatıcam.

    Adım 1: Seçim yapma

    -Bu adımda gözünüze size uygun bir eşşek seçmelisiniz,bu sizin tercihinize göre değişir çünkü içlerinde sarı tüylü siyah tüylü olanları var bu kişisel tercihiniz. Sarışınları biraz huur olabilir.

    Adım 2: Kilo tercihi yapma

    -Göz zevkinize göre tombul yada sıska seçimi yapabilirsiniz. Tombul olan daha etli olacagından size yumuşak hissettirir. Sıska olana hem girmesi zor olacağından hemde size yumuşak hissettirmiceğinden tercih edilmez zaten eşşek gibenlere baktığınızda genelde tombul olanları seçerler.

    Adım 3:Eşşek düşürme

    -Evet seçimi yaptınız, hem gözünüze hemde gibinize uygun bir eşşek seçtiniz sıra geldi eşşeği kandırmaya biraz paraya kıymalısınız hemen pahalı dükkandan şaraba batırılmış saman almalısınız burası çok önemli hafif kafayı bulursa daha güzel gibişir.

    Adım 4: Ortamı ayarlama

    -Hemen mevzuya girmek olmaz çünkü ürkerse kaçabilir ve ayrıca çifte atıp sizi öldürebilir. Romantik bir dağda bir tepelikte karşınıza biraz sohbet edin, güzel bir ortamın olmazsa olması müziktir. Telefondan youtube girip doğa müzikleri yazıp kuş cıvıltılı bir parça seçimi yapabilirsiniz bu onun gözün de sizi centilmen bir erkek yapar ve size güvenir.

    Adım 5: Güvenlik

    -Daha önce akrabalarınızında gibtiğini düşünerek cinsel yolla bir hastalık bulaşmasını istemezsiniz kondom kullanmalısınız.

    Adım 6: Gibiş

    -Bütün maddeleri anlattığım gibi yaparsanız tebrikler eşşeği düşürdünüz.Çatur çutur gibebilirsiniz.

    Adım 7: Ertesi gün

    -Eşşek otlakta karşılaştığınızda sizin yanınıza gelip aaaaiiiiiii aaaiiiii diyebilir.Bu onun" işini bitirene kadardı dimi herşey, kandırdın beni namusuma girdin. Allah belanı versin" deme şeklidir ciddiye almayın umursamadan yürümenize devam edin. muhakkak bunu unutucaktır ve hayatına devam edicektir.
    ···
   tümünü göster