/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    bu salaklar topluluğu sırf ortalıkta din diyerek dolaştığı için birilerini yüceltmeyi çok sever. bunlardan biri de adnan menderes'tir. bir zamanlar o dinsiz dedikleri chpnin milletvekili olan toprak ağası adnan, köylülere toprak dağıtacak yasayı protesto ettiği chpden ayrılmış ve kendi partisini kurmuştur.

    bu partiyi kurduktan kısa süre sonra iktidar olmuş ve ilk işlerinden biri bu islamcı andavalların yine dinsizlikle suçlayıp durdukları mason localarını açmak olmuştur. daha sonraları ise yine bu islamcı salakların islam düşmanı dediği abd ile sıkı ilişkiler geliştirmiş, ülkeyi abd etkisine sonuna kadar açmıştır. bu uğurda yerli fabrikaları kapatıp abd'den mal almış, borçlandıkça borçlanmıştır.

    Türkiye'yi yalnızca ekonomik yönden değil kültürel olarak da abd güdümüne sokan adnan, necip fazıl gibi sahtekarlarla işbirliği yaparak medyada sık sık amerikan propagandası yaptırmış ve eğitim kurumlarına dahi amerikancılığı sokmuştur. yani adnan menderes islam'a ters bir sürü işi döneminde yapmıştır. özel hayatında yediği haltlarsa biraz araştırmayla bulunur.

    ama bu aptal islamcılar sırf Kuran'da bile geçmeyen ezanı anlamadıkları Arapçada okuttuğu, sürekli dini propaganda yaptığı için kendilerine toprak bile verilmesine karşı olan, din taciri, amerikancı Adnan'ı yücelttikçe yüceltirler. şimdiyse akp gibi hırsız, din taciri, vatan haini partiye oy veriyorlar.
    ···
   tümünü göster