/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Beyler öyle bbb falan yazmamın sebebi sohbettekilerin aynısını yazıyorum o yüzden her neyse devam. Ayrıca an itibariyle trenddeyiz sağolun beyler.

    Sabah kalktım hazırlandım okula gidiyorum hergün olduğu gibi dersi yatarak geçirdim tayfayla takıldım Kadire kızla konuştuğumu söyleme gereği duymamıştım. Çıkış saati geldi çıkıyorduk yanımda Kadir ve Alpercan arkadaşlarım var bir yerden sonra yollarımız ayrılıyordu onlarla iyi akşamlar diyip ayrıldık Ceyda ile yolumuz aynı olduğu için geçerken iyi akşamlar demişti bende aynı şekilde kafamı sallayarak biraz da gülerek sanada dedim caddeye çıktığımızda o soldan ben sağdan gitmiştim. Sabah yine aynı rutinler her tak aynı mahalledekilerin hepsiyle aynı anda evden çıkardık hep gelenek gibi olmuştu mahalle tayfası şu şekildeydi: Dilara, Mesih,Semih, Hesna,Ben yolda gidiyirouz kızlar sağ kaldırımdan biz erkekler olarak soldan gidiyiyoruz aramızda şu diyalog geçti: M: Mesih S: Semih B: Ben

    M: ee o iş noldu kardeşim.

    B: Ne işi lan?

    M: (kısık sesle) Dilara işi oğlum.

    B: O biteli çok oldu kardeşim ben yeni bir kız arıyorum.

    S atlayarak: Oo kim var aklında.

    B: Şuan kimse (Aslında Ceyda var ama söylememiştim.)

    M: Peki hadi biraz hızlı yürüyün oğlum saat 26 geçiyor.

    Öyle yolumuza devam ettik okula vardığımızda Ceydayı ilk defa dışarıda görmüştüm. Bana baktığını yandan kestiğini anlamıştım fakat aldırmadım bu kadar güzel kız bana mı bakacak aq diyordum içimden. O gün tenefüslerde Kadirle takıldım sadece Kadirin en yakın arkadaşıydım ve en çok bana güveniyordu. Ceydayı görünce o da şok olmuştu ve Ceyda bana bakıyordu fakat Kadir başladı konuşmaya:

    K: Oğlum kız bizi mi kesiyor lan?.

    B: Bilmiyom bakmadım.

    K: Baksana oğlum kız baya bizi kesiyor bana kin mi besliyor lan yoksa.

    B: Ne bileyim dıbınakoyim arkamızdan birine bakıyordur diye geçiştirdim.

    K: Olabilir yada benden hoşlanıyordur?.

    B: Sanmam

    K: Niye puşt

    B: Boydan kaybediyorsun dıbınakoduğum.

    K: Sende gözlükten kaybediyon avel herif neyse şu kız daha fazla bakmadan gidelim.

    B: Peki.

    Tenefüsler böyle geçti hep Ceydaya bakmaya geldik Kadir kızın ona baktığını sanıyordu fakat kız bana bakıyordu bunu farketmiştim ve açıkçası kıza karşı birşeyler hissetmeye ilk orda başlamıştım.

    Son dersin çıkış zilide çaldı ve evlere dağıldık. Aynı şekilde Alpercanla gitmiştim bu sefer Kadir kursa kalmıştı ve Ceydanın hemen arkamda bir çocukla olduğunu farkettim. Alpercan sağdan gitti ben aynı yolumdan devam ettim. Ceydayla evlerimiz yakın olmalı ki hep burdan gidiyor kız bu sefer bakkalda durmuştum cipslere falan bakıyordum. Ve o an Ceyda yanımdan o güzel saçlarını saçarak iyi akşamlar dedi tekrar. Bir anlık kalp krizinden sonra bende aynı şekilde iyi akşamlar dedim. O hafta çarşamba gününe kadar böyle geçti ardından Ceyda bana facebook üzerinden mesaj attı:

    C: Naber.

    B: iyiyim sen?.

    C: iyi napıyorsun.

    B: Oyuna gircem şimdi arkadaşlarımla.

    C: Hmm tamam o zaman by.

    B: Görüşürüz.

    Bütün hafta konuşmuştuk hep hal hatır soruyordu ve en fazla 5 dakika konuşup gidiyordu.

    Beyler kalanı yarına artık ve bugün bir çocukla bir sebepten dolayı kavga etcektik yarın da yazamazsam bilin ki öldüm aq.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster