/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    üst not : özet panpalar : https://www.youtube.com/watch?v=ahk3UD5VSXo

    Spor salonları günümüzde popülerliğini gittikçe arttırıyor! Bu videoda sizler için "Spor salonlarınınolmazsa olmaz 10 tipini" bir araya getirdim!

    1- Spor salonuna yeni başlamış neyin ne olduğunu bilmeyen ama hırslı tip :

    Bu tipler makineleri,hareketleri doğru bilmediğinden ve hırslı olduğundan kendini sakatlama olasılığı bir hayli yüksektir. Ayrıca ilk günden hamlayıp spordan nefret edebilirler.

    2- En ufak değişimi Instagram'a atan tip :

    Bu insanların spor salonuna gitmekte ki tek amacı instagrama fotoğraf atıp takipçi kasmaktır. Geneli kadındır. 1 gram verse bunu hemen takipçileriyle paylaşıp ilgi isterler.

    3- Sporu hayat felsefesi yapan tip :

    Spor salonu yansa, trafik kazası geçirse, sevgilisinden ayrılsa, evlense bile eli ayağı tuttuğu sürece spor salonunu aksatmayan tiplerdir. Bu insanlar gelişme göstermese bile spor salonunu asla aksatmaz. disiplinli insanlardır.

    4- Spor salonuna gelip bir şey yapmayan tip :

    Bu tip ise az öncekilerin aksine spor salonuna hiç bir şey yapmamaya gelir. 2 dakika hareket yapıp 20 dakika dinlenip etrafta dolanıp şarkı dinleyen tiplerdir.

    5- Sırf ego kasmak için ne yaptığını bilmeyen tip:

    Spor salonunda herkes spor yaptığından dolayı etrafında ki insanların dikkatini üstüne çekmek için aşırı gereksiz hareketler yapan tiplerdir. Kimi aşırı ağırlıkla çalışarak kimi ise garip sesler çıkararak bu dikkati üstüne çeker.

    6- Hoca beni benden iyi mi bilicek ulan diyen tip :

    Salonda ki hocalar 15 yıllık eğitmen olsa bile " hoca ne anlıcak ulan beni" diyerek hocanın dediklerini zerre sallamayan kendi kendine takılan tiplerdir. Gelişme sağlayamazlar.

    7- Etraftakilere bakmaktan spor yapamayan tip :

    Spor salonunda spor yapmaktan çok etraftakileri izleyen tiplerdir. Dikkatinizi dağıtır ve sabırlı bir insan değilseniz kavga sebebi olabilecek bir tiptir.

    8- Sohbetçi abi tipi :

    Bu tipler genellikle 40 yaş üstü abilerimizdir. Bu abilerimiz genellikle göbeğini eritmek için gelip etraftakilerle arası iyi olan saygı duyulan tiplerdir.

    9- Hoca yavşağı tip :

    Spor salonunda hocalara her konuda bir şeyler diyerek hocalarla samimiyet kurup, saygı kazanacağını zanneden tiplerdir. Genellikle her ortamda kendisinden üst insanlara yalakalık yaparak daha fazla hizmet alacağını zanneder.

    10 - Kendi halinde ki tip:

    Salonlar da en çok sevilen sessiz sakin tiplerdir. Bu tipler kimseye bir şey demeden sporunu yapar, sporunu bitirir duşunu alır gider.

    Videoyu izlediğiniz için teşekkürler. Daha çok bu tarzda videolar görmek istiyorsanız kanalıma abone olup videoyu beğenmeyi unutmayın!
    ···
   tümünü göster