1. 1.
    +7
    Burda inci sozlugun arasindaki gruplari gercekci ve mizahi bir sekilde islemeye caliscam.
    Gazetelerde okudugum haberlere gore imcici olma yasi 10 yasa kadar gerilemis. Ayrica 2017 de kadın uye sayisi %70 oraninda artmis.Bu bilgileri verdikten sonra artik baslayabiliriz.

    VELETLER(10-14):Bu kisiler velet olduklarindan dolayi pek baslik acmazlar. Actiklari zaman da velet olduklarini cok rahat bir sekilde belli ederler.En sevdikleri altinci "Oyun" bolumudur.

    ANANCILAR (10-18):En genis yas grubuna sahip olan anancilar dikkat edilmesi gereken imcici bolumudur.7delikli tokmak bunların ustadidir.3 gruba ayrilirlar:

    a)Beyaz Kusaklilar:Anan zaa diyip sonuna xd h koyarak birakiyorsalar bunlar beyaz kusaklilardir.

    b)Kırmızı Kuşaklilar:Ananda ... yapiyordu zaaa diyerek birakirlar. Cizgileri anana kufur etmemektir ve bu cizgiyi asmazlar.

    c)Siyah Kuşaklilar:Imcicilerin en pic kesimidir.
    Kufur yediklerinde karsilik olarak ANANA kufur etmektir. Halk arasinda anancipic olarak bilinirler.

    LiSELiLER(15-18):imcicilerin en kalabalık kesimi olmalarina ragmen en fazla hakarete uğrayan topluluktur.Amk liselisi lafini hic sevmeyip universiteye gecmis abilerinden bu lafi isitirler.3 e ayrilirlar:

    a)Abazalar:Diger isimleri elleri gibinde olanlardir. inciye okuyarak bosalmak icin gelmislerdir.En sevdikleri altinciler Cinsellik ve ferre dir.

    b)Ergenler:Dertlesme altinci yazarlarının buyuk kismini olustururlar. Onlar icin Incide trende girmek instagramda takipci kasmakla ayni degerdedir.

    c)Kekolar:Meslek Lisesi nde okuyan kekolar ,
    kız imcicilere soktuklari laflarla meshurdurlar.
    Her lafın sonuna "amk" getiren kekolar , liseliler haric imcicler tarafindan sevilmezler.

    ENTELLEKTUELLER(16-24):Inci sozlugu yasanilir kilirlar. Anadolu lisesi ve fen lisesi ogrencileri ,universiteliler ve eksiden transfer olanlar bu kesimi olusturur.En sevdikleri altinciler tarih ve siyasettir.

    EKSICILER (14-19):Eksi tarafindan gonderilen ajanlardir ve yakalandiklari her yerde agir kufur yerler. Amaclari incide entry girip inci uye sayisini azaltmaktir. Inci sozlukte en dikkat edilmesi gereken varliklar olsalarda aralarinda taraf degistirip imcici olanlar da vardir.

    HARUN ABiLER (14-18):Guzel miyim diye gozleri gorumuycek sekilde dudak buzerek fotolu entry girerler. Cüguyla trende girerler ve kufursuz laf yerler. Inci sozlukte en kisa aktif uye kalanlardir.

    Edit:Sukulayin beyler
    ···
   tümünü göster