/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -2
    Öncelikle Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.
    Bilgilendirme; Etkilenecekler okumamasini rica ederim, anlatacaklarim bir e bir gerçek olmasada gerçek araştırmalarım üzerine yapılmıştır.

    -28 MART 20 12 ÇARŞAMBA

    Ertesi gün babannemlere gidecegimiz için biraz moralim bozuktu çünkü kışın ortasında heryer karlı ve aşırı derecede bunaltici oluyordu. Sabah 8 gibi yola cikacaktik hiç istemesemde gitmek zorundaydim, babam hiç çekilmez bir adamdı.

    Erkenden yola çıktık gayet sakin ve sıkıcı bir yolculuktan sonra gidecegimiz yere varmiştik. Babannemin kulaklari ağır işitiyordu arabanın sesini duyamayacaği için evin önündeki ağaca bağlı eski cingirdak tarzı çan ile geldiğimizi duyurmaya çalışmıştık. 10 dk sonra içeriden çıkıp bizi kapıda gördü yüzünde şaşkınlık vardı sanırım dışarda işi olduğu için çıkmış ve bizi rastgele görmüştü. Kapı açılırken çürümüş tahta kapıya çakılı olan Paslı Menteşe sesini işittim ardından babannemi gördüm, sendeleyerek geldi elini öpüp yanına geçtim, ailemde sarilip öptuler içeri geçerken içerden dışarı 4 tane örtülü kadın çıktı şaşırdım ama arkadaslaridir diye çok da Önemsemedim.

    -Beyler girişi bu şekilde daha fazla uzatmayip olaya gelicem bir sonraki part için sadece 3 kişinin okuması yeterli kendini belli et panpa *
    ···
   tümünü göster