/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +2 -5
    Sen neden çıkmıyorsun sokağa ? Sen sevmiyor musun yoksa ağaçları, yeşili ve parkları ? Hani ırmağının akışına ölüyordunuz bu vatanın ? Tüm bu kavramları sadece geziciler mi koruyup kollar ? E o zaman şunu kabul edin sizler birer vatan hainisiniz. CHP'li belediye başkanı dediğin yalaka ise bir Trabzonlu. Trabzon'unsa yüzde yetmişi Araplara peşkeş çekilmiştir. O yüzden gelip bana burda vatanseverlik oynama. Geziciler CHPlilerden ibaret değildir.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ben 3-4 ağaç için ülkemi başka ülkelere rezil etmem kaç milyar dolar zarara sokturmam kafalarınız güzel çıkmışsınız belli
      ···
      1. 1.
        0
        O 3-4 tane ağaç 1943'ten beri oradalar. Sen yokken ben yokken onlar vardı. Onlara sahip çıkmak, yeşile sahip çıkmak tarihe, dolayısıyla vatana sahip çıkmaktır. Senin vatan sevgin dış ülkelerin gözüne girmek içinse sen baştan kaybetmişsin oğlum. Aman onlara rezil olmayasın. Aman kafan güzel olmasın. Böyle kullanmaya devam et emi sen.
        ···
      2. 2.
        0
        Tamam kardeşim Albatros parkına da çıkın onlar Yeni dikilmiş ağaç değil herhalde vardır bi 30-40 yıl dış ülkelerin gözüne girmek değil mesele merkez bankasını zarara sokmak demek nedir bi bak bakalım yatırımcılar sence Türkiye'yi tercih etmişler midir
        ···
      3. 3.
        0
        Sen merak etme aslanım bu ülkenin yatırımcıdan kolay bulabileceği şey yok. Bir Reza gelir bir Reza gider. Yeter ki ülkede Recepler, Ebru'lar olsun. Suudi krallar ölmez diye bir söz vardır. Arap yatırımcıların olduğu sürece yollarının asfaltı tükenmez. Sen neden çıkmıyorsun diye soruyorum. Vatanının ağaçlarını koruyup kollamak senin umumi görevlerin arasında değil mi ? Neden kolları sıvayıp Hasan Akgün'ün evini taşlamıyorsun ? Bana iktisat öğretmeye kalkma aslanım sana Merkez Bankası'nın geçmişini bir dökerim oturduğun yerden kalkar altina bakarsın.
        ···
      4. 4.
        0
        Şüphem yok sayarsın ben çıkarım çıkmasına da bir örgütlenme yok sanatçılar falan ağaçlar kesiliyor kestirmeyiz vs diye ses çıkarmıyor yani bi sessizlik hakim medya da bile geçmiyor haber tek tük oysa gezi parkı öyle miydi
        ···
      5. 5.
        0
        Medyada geçmiyor çünkü bu olay sadece CHP ile bağdaşmıyor. Bu olayın arkasında sadece CHP yok. Emin ol iktidar yandaşı olan kesimler bu olayın hemen ardından CHP'li belediyeyi yerin dibine sokardı. Neticede harika bir koz bu. Ama sokmuyorlar. Çünkü o Araplar sadece bir partiye değil herkese, tüm siyasilere kazandırıyor. Karadeniz'i araplara peşkeş çektiler, stadlarında katar emirinin posterini atatürkün posterinin yanına astılar da kimse çıkıp ne oluyor lan demedi. Sense gelmiş buradan propaganda yapıyorsun. Güzel dostum sen neden diğer insanlara sarıyorsun. Neden işin içine Gezi'yi katıyorsun. Adam akıllı çık bunlar vatan hainidir de. Ama bunu dersen bazılarını da bu sınıfa dahil etmiş olacağından çekiniyorsun. Madem bu başlığı açacak kadar cesursun çık ve dediklerimi yap. Ve bir öncü ol. Gezi'ye saldırmak seni vatansever yapmaz. Ülkeyi kapitalistlere köpek edenlere karşı dik durmak seni vatansever yapar. Bütün bu söylediklerim kulağına küpe olsun.
        ···
      6. 6.
        0
        Ha neden diğerleri bu olayın üzerine gitmiyor biliyor musun ? Çünkü çıkıp da Tayyip Bey Hazretleri "utanmazlar sahili araplara sattı yaa" derse alacağı yanıtı çok iyi biliyor. Ülkeye zırt pırt gizli kapaklı giren suudileri, tutuklanan rezayı, trabzonu, orduyu, rizeyi adamın ağzına tıkarlar çünkü.
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      0
      Hep bir bahane amk. At yalanı gibsinler inananı
      ···
      1. 1.
        0
        Kimilerine göre realite kimilerine göre bahanedir. Fark kaynak belirtip altına imza atabilmekte saklı.
        ···
   tümünü göster