/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +40 -16
    Parklar ve Yeşil Alanlar Büyükşehir Belediyesine bağlı Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yönetilir. Yeri bilmiyorum. Şayet Park ise Büyükşehir belediyesine gidip sorun bakalım nasıl satmışlar o alanı.
    ···
    1. 1.
      +5
      Kimin olduğu umrumda değil kardeşim lütfen sokağa dökülsünler ağaç kesiliyor orada
      ···
      1. 1.
        +7 -6
        Bak güzel kardeşim. Sizin gibi kafalarının için bomboş olan insanlara birşeyler anlatmaktan bıktık. Bugün binlerce Park, Milli Park, Yeşil Alan peşkeş çekilip bir şekilde yok ediliyor. Bu zaten artık bilindik bir mevzu.

        Gezi Parkı nedir? Taksim Nedir? biliyor musun? Simgedir. Bu ülkenin belkide en çok insan sirkülasyonu olan meydan Taksim Meydanıdır. Zaten ülke üzerinde binlerce yeri peşkeş çektin birilerini zengin ettin. Ama sen eşeğin bir tarafına suyu kaçırırsan o halkta bir şekilde cevap verir. Bugün yine aynı şekilde Ülkenin sembol olan noktalarından birine bunu yap. Yine insanlar ayaklanacaktır.
        ···
      2. 2.
        +2 -6
        Aynen ben boş kafayım kanka sen de zaten bi akıllısın istanbul her yeri sembolik neyse zaten Türkiye'nin onurunu falan kurtardınız helal şu Albatros işini de bi hallediverin olmaz mı ?
        ···
    2. 2.
      +5 -3
      Kardeş lütfen boş yapma kendiniz bile gezi parkina neden gittiğinizi bilmiyorsunuz sadece robotlar gibi kendini paraya gibtiren abilerinizin ülkede huzursuzluk isteyen ipnelerden aldiklari emirleri uyguluylrsunuz orman doga için protestolar etkinlikler duzenleyen bi cok kurum insan var onlar yapinca neden huzursuzluk cikmiyor
      ···
      1. 1.
        0
        Sığır yazdığımı okudun mu? Okumadın okusaydın şayet hala cevap arıyor olmazdın.
        ···
      2. 2.
        +3
        Ulan gavata gelmis peskes cekdin sembol yerlerini diyosun senin desteklediklerin en az 35 yil kendini avrupaya peskes cektirdi simdimi laf edeceginz tuttu
        ···
      3. 3.
        0
        benim desteklediklerim? 35 yıl? Kimmiş onlar biraz anlatsana.
        ···
      4. 4.
        0
        O ismet inonuler celal bayarlar medeniyet bizde diyip 80de sizi sokağa dokenler
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      0
      Kim oldukları gayet açık. bi sen zekiydin. anlayamadınmı kim olduklarını hala? Yazık.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster