/i/Devlet

  1. 1.
    +5 -1
    kendini bilmez biri daha doğrusu aynaya bakmadan konuşan densiz. kendi partisinin yediği taklardan haberi olmayıpda muhalefete karşı çıkar olmuş.

    bir laf varya hoca osurursa cemaat sıçarmış buyrun size kanıtlarda hocayı anlatıcam

    https://www.youtube.com/watch?v=-IKxuSVwa1Q 29 ekim kobani olayları. tarihe çok dikkat edin bir ülkenin cumhuriyet bayramı ilan ettiği günde devletin terör örgütü dediği militanlar bu topraklar üzerinden suriyeye geçti

    soruyorum size hani ypg pkk aynı taktu. neden pyd ye izin verildi pkk aynı şeyi yapabilir miydi ?

    https://www.youtube.com/watch?v=YoxhCgtbaaE buyrun terör örgütü kabul ettiğiniz topluluğun başında ki adam Türkiyeye ziyarete geliyor ve mit ile görüşme yapıyor hani pyd terör örgütü idi pkk ilede aynısını yapabilir misiniz diye sormıcam çözüm sürecinde mit apo ilede görüşmüştü.

    https://www.youtube.com/watch?v=ukgHNullfSw buda kılıçdaroğlunun pkk ve pyd ile görüşü. birini karalamadan önce kendimize bakmamız lazım

    benim söyliyeceklerim bu kadar terörün en büyük destekçisi akp ve yandaşlarıdır. Araştırırsanız akp mardin milletvekilinin pkk yı terör örgütü olarak görmediği belirten konuşmları var ayrıca akp milletvekillerinin pkk cenazelerine katılmalarıda mevcut ama nasıl oluyosa chp hdp ile yan yana gelince chp terörist yandaşı oluyor.
    ···
   tümünü göster