/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Gözüm sürekli beyaz göğüslerindeydi. Önümden yürüyünce kızdda bi kalça var beyler adamı deli eder deli. Neyse gittik yedik içtik gezdik. Dans felan akşam kendimizi eve attık. Sarhoşuz yapıştım çilek dudaklarına tabi sonra kendini geri çekti. One felan ben bakireyim dedi. 1500 uah rehberlik ücretini verdim ve gönderip escort çağırdım.
    Ertesi gün sabahtan geldi hala çok güzel gülüyordu. Neyse gezmeler felan.
    - Bakire olduğunu bilmiyordum
    - Herkız bakire doğar
    - Korkuyormusun yoksa
    - Kendimi özel birine saklıyorum
    - Benden bahsediyorsun sanırım
    - Tabikide hayır dedi gülerek.
    - Ben özel değilmiyim yoksa diye başladım bunun aklını doldurmaya beyler. Akşama doğru çıkma teklifi ettim kabul etti. Eve geçtik. Ben bunu aldım yatağa attım öpmeye başladım elimi şeftaliye zütürüyorum çekiyor elimi bir iki atak daha olmadı. Elimi göğüslerine doğru zütürdüm. Okşuyor bembeyaz boynunu vampir misali emiyordum. Nihayet üstünü ve südyenini çıkardım. Derken memelerini ve karnında kan bırakmadım yavaş yavaş bacaklarına indim. Pantolununu çıkarmıştım. Gole gidiyordum. Kız yanıyordu resmen altımda. Tam tangasını çıkarıcam.
    - Hayır olmaz hızlı gidiyoruz
    - Bende gitmiyoruz dedim
    - Olmaz
    Biraz daha öptüm elimi süt beyazı kalçalarında zütünde gezdirdikçe çıldırıyordum. Kızlar konusundaki uzmanlığımı kullanarak dudaklarından aşşağı doğru inmeye başladım.
    ···
   tümünü göster