/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 126.
    +1
    Öncelikle sözlükte böyle bir başlık açarak bilgilendigin için teşekkürü borç bilirim panpa. Baslik altına girilmiş bütün entryleri okudum ve ne kadar az şey bildiğimi daha yeni anladım ( kod& programlama, motorlar vs) . Benim sana 2-3 sorum var panpa cevaplarsan cok sevirim. Oncelikle benim de aklımda bir oyun yapma fikri var üniversiteye hazirlaniyorum b.programciligi dusunuyorum bana bu bölümü onerirmisin bana bisey katar mi? Kodlama ogrenebilirmiyim? B.Mühendislikle farkı ne? Ne seviyede ingilizce şart? Sorular artti aklımda daha çok soru senden ogrenecegim çok şey var. Ama suanljk bu kadar soru yeter seni de sıkmak istemiyorum eğer zamanın varsa entry altında sorularima devam edicem. Tesekkurler panpa
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa bilgisayar programciligi iyidir ancak muhendisligi cok daha iyidir. ileride projelerde imza yetkin ve de sirketler icin tercih sebebi olman acisindan muhendis olmani oneririm. iki bolumde de kodlama ogrenirsin ancak bilgisayar muhendisliginde cok daha fazla sey ogrenirsin. universite bolum sayfalarindan bolum derslerine bakarsan farki kendin analiz edebilirsin panpa. ingilizce sart. hatta turkceden daha onemli cunku sektorun dili ingilizce. ingilizce bilmezsen 1 kaynaga ulasirsin, bilirsen 100 kaynaga ulasirsin. o sebeple sart.
      ···
    2. 2.
      0
      Anladım panpa tesekkur ederim. Peki bana onerebilecegin bir taktik felan varmı ? C+ öğrenmek istiyorum unity yi sonra ogrenicem. Kaynak olarak net mi, kitap mi?
      ···
      1. 1.
        0
        Bide oyunlarinizin linkini atabiliyosan atarmisin incelemek isterim
        ···
    3. 3.
      0
      Yazılım mühendisliği hakkında ne düşünüyorsun pnp
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster