/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    lise iki. okul degistirdim matematik hocama kufur ettigimden. surgun misali saldilar beni baska okula. ilk gun zipladik minibuse bindim sagolsun millet bana okulu tarif etti. indim. minibusten bir dal sigaram kalmis cebimde cikardim yaka yaka okula giidyorum. ustumde okul formasi millet bana garip garip bakiyor. diyorum hayirdir gibinti mi var acaba?

    o sirada okulun kosesini donerken bir el durdurdu beni hop bilader bir dal sigara cöz diye. yok dedim devam edicem yakama asildi bu sefer cocuk. benden daha minyondu ama yedi sekiz kisi bekliyorlardi dalasamadim. ara bul senin olsun diyip ellerimi kaldirdim. aradi taradi felan bi tak bulamadi tabi eyvallah dedim girdim okula. bahcede dehsetul vahset bir kalabalik var iki seyyar mavi pano cikarmislar disari siniflara bakiyor millet. baktim 10/a. girdim iceri en arka cam kosesine cekildim. kalorifer de var kisin tassagimizi yayarak otururuz dusuncesindeyim ki sinifa sabah sigara arayan eleman girdi. yanima comdu hemen selamun aleykum biraderim dedi.

    o an anladim ki biz bu cocukla cok iyi gecinemicez. ama yanlis dusunmusum. hala gorsutugum bir dostumdur. neyse as felan tanistik ismi huseyin. ben de keko falan hoca geldi iceri ders basladi. dersin onuncu dakkasinda iceri bir kiz girdi

    hoca nerde kaldin kizim kayboldun galiba dedi millet kiza gulmeye basladi. kiz ezilmesin diye zipladim hemen okulda her yer her yerde bulamamasi normal hocam dedim. kiz gulumsedi bana dogru.
    ···
   tümünü göster