/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    umarım trende girer de bi işe yararım.
    üsteki videoyu tıklayın dinlerken okuyun sonra videoyu izlersiniz

    iyi akşamlar panpalar üniversitede nedir? ne değildir? bilmek isteyenler...

    şimdi meşhur oldu üniversiteler kendi kısa tanıtım filmini çekiyor kendi rekldıbını yapıyor. ODTÜ bu sene kısa film yarışması düzenleyerek bu işi yapacak. benim de çok sevdiğim bir insan EGE (kendisi aynı zamanda yutub videoları çekiyor) 4 yıllık çalışması sonucunda tüm odtüde çektiği videoları derleyip toplayarak çok güzel bi kısa film çıkarmış 20+ saat kütüphanede sırf bilgisayar başında çalıştı ben şahidim ayrıca bu videoların tek tek çekimi de var adeta altın niteliğinde kaynak. gel gör ki hayvan gibi şike döndürüyor muallakler. odtü rektörlüğünü filan hiç sevemedim zaten muallakler kardeşimin hakkını yiyecek kesin.

    siz de videoyu izleyin hem ODTÜ hakkında fikriniz olsun üniversitede yaşam nedir ne değildir bilin. hem de çocuğa bir yardımınız olsun. kendisi benden böyle bir şey istemedi zaten. ben kendim çocuğu sevdiğim için yapıyorum bunu. eğer ödül kazanırsa bi işe yarar(çocuğun durumu iyi değil). oy dilenmiyorum sizden izleyin videosunu bakın beğenirseniz oylayın. ama gidipte diğerlerini oylamayın giberim.

    bu arada ben kimim?

    bunlar önceden inci halkına yardım olsun diye girdiğim entryler
    göz gezdirebilirsiniz
    Üniversiteyi züt yaya yaya bitirme taktikleri
    http://www.incisozluk.com.tr/e/167411105/
    erken boşalmak istemeyenlere tavsiyeler
    http://www.incisozluk.com.tr/e/179404122/

    beni bilen bilir uzun zamandır sözlükteyim çok güzel vakit geçirdim inci ruhunu elimden geldiğince yaşattım yaşatmaya devam etmeye çalışıyorum. inci altında bir sürü insana yardımım dokundu. yeri geldi dertlerini dinledim, dertlerine ortak oldum dertleştim. yeri geldi neşenize ortak oldum eğlendik. yeri geldi
    fikir danıştık laflaştık. yeri geldi 5 yıllık sevgilimden ayrıldım burada sizle dertleştim içimi dötüm kendime geldim. buradan herkesi (şu an aranızda ilkokullular olsa dahi) kendi kardeşim gibi yadırgamadan ayırmadan seviyorum.

    uzun bi girizgah oldu umarım sıkmamışımdır.

    Oy verme linki de şu:
    http://www.addpoll.com/Lo...3%BCl%C3%BC-oylamas%C4%B1

    2. olana vereceksiniz adı ege erdem

    şimdiden teşekkürler
    ···
   tümünü göster