/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -2
    bu aptallar akılları sıra ülkeye halifeliği, kendi hadis kitaplarında uydurdukları din hükümlerini getirerek Türkiye'yi süper güç yapacaklarını sanıyorlar. onlara göre ülke bunlarla yönetildiğinde hem halk çok büyük bir refaha kavuşacak hem de ülkenin bütün sorunları düzelecek.

    yalnız bu dingiller bilmiyorlar ki onların istedikleri düzenin aynısı zaten 20. yy'ın yıkılan osmanlısında vardı. hadislerle uydurdukları şeriat kuralları, halifelik, fes, arap harfleri hepsi vardı ancak bunların hiçbiri bırakın ülkeyi süper güç yapmayı yıkılmasını bile engelleyemedi.

    bu beyinsizler sürüsü osmanlıyı geri getirdiklerinde ellerinde nargile sarayda halifeleriyle birlikte günleri gün edeceklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar ki Osmanlının yıkıldığı dönemde halkın çoğunluğu köylüydü ve o çok sevdikleri Osmanlı o köylü halkı yalnızca vergi alacağında ve asker toplayacağında hatırlıyordu. halkın açlığı, yoksulluğu umrunda olmadığı gibi bir de üstüne "anlayışsız Türk, eşek Türk" diyerek aşağılıyordu.

    bu Osmanlıcı andavallar eğer o dönemde yaşasaydı o çok sevdikleri Osmanlı devleti bunlara at pisliği kadar değer vermezdi. şimdiyse bunun tam tersini anlatarak referandumda evet çıkarmaya, evet derseniz aynı Osmanlı gibi olacağız diyerek oy toplamaya çalışıyorlar.
    ···
   tümünü göster