/i/Tespit

  1. 51.
    0
    Doğanın kanunu desek biz buna kardeşim .
    Güçlü olan her zaman güçsüzü yer değil mi ?
    Kavimler göçü ile biz gözlerimizi bu bereketli topraklara dikmişiz ve haçlılardan almışız . Amansız savaşlara katılmışız her karışı için , istanbul'u bile almışız, peki kürtlerin ne hakkı var istanbul'da izmir'de yaşamaya biz almışız buraları senin düşüncene göre ama olay öyle deği ,l biz onları hor görmemişiz onlarda zamanla etkileşimle asimile olmuşlar her zaman koruduk ve kolladık kürt halkını gerek Çanakkale'de gerekse Kurtuluş savaşında Güneydoğu'da yardım ettiler bize Ülkemizi korumak adına değil mi canım kardeşim . karşılıklı bir çıkar ilişkimiz var onlarla tek istediğimiz şey vatan hainliği yapmamaları karşılığında Türk vatandaşları gibi istediği haklardan yararlanabilirler. Soyum Karaman beyliğine dayanır Türk bir ailenin ferdiyim fakat Allah şahidim babam çıkıp ben özerklik istiyorum şuraya Türk beyliği kurucam desin gözünü çay kaşığıyla oyarım.
    Biz bir imparatorluğun yıkıntılarından kurulmuş bir ülkeyiz aramızda her türlü millet var ama neden Lazlar federasyon kurmak için talepte bulunmuyor neden Arnavutlar b istekte bulunmuyorsa Kürtlerde bu istekte bulunamaz ben Kürdüm desin fakat bizim anadilimiz Türkçe bayrağımızda Türk bayrağıdır .
    ···
    1. 1.
      0
      Olanlar olmus benim laflarım ırkçılığa zamanında eski atalarımız almış buraları ve torunalrın torunları yani bizler böyle bulmusuz buraları ancak bu bize daha önceden burada yaşayan halklara ırkçılık yapma hakkı vermez neden lazlar arnavutlar kurmuyo demişsin çünkü hiçbiri 1 milyonu bile geçmiyor ancak 15 -25 milyon kürt var ülkede bağımsızlık demiyorum ama onlarında kendi hakları var çünkü ayrı bir kültürler
      ve bizim kardeşçe yaşamayı öğrenmemiz lazım bu dayatmalarla olmaz
      ···
    2. 2.
      0
      anrvutları boş verde lazlar mı 1 milyonu geçemiyor ? dayatma değil güzel kardeşim benim atalarımın kanıyla sulanmış toprağı kimse alamaz bu ülkde refarandum yapılır demokratik bir biçimde karar verilir devlet erkanı bu olaya karar vermez onu anlatmaya çalışıyorum silah alıp ben kürdistan kurucam derse analarını giberiz bu açık ve net.
      ···
    3. 3.
      0
      Ne dayatması var orosbuçoçuğu sokakta insanların önünü kesen onlar gasp yapan uyuşturucu içen dağıtan okul ortdıbını bozan sokakları rahatsız eden oçları öşekler bir kısıtlamamı var bunlara karşı boş boş konuşuyosun aq
      ···
    4. 4.
      0
      @4'te haklı ama küfür etmesini tasvip etmiyorum.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster