1. 1.
    0
    bu adam hakkında yaz yaz bitmez. onun o kopyala yapıştır profesörlük kitabından bile daha fazla şey yazabilirim. düşmanımın başına bile böyle hoca vermesin. hakkında duyduğunuz herşey gerçektir. sınav kağıdını okumaz. 100 soruluk sınavlar ve bu soruların hepsi derste zerre işlemediği konular olurdu sınav süresi 15 dk kitap bakmak serbest. bırakın bir dersini anlamayı kurduğu cümleyi bile anlamıyordum. zaten tepegöz getirirdi kağıdı koyduğu gibi orda olanı okur not aldıysanız kaldırıyorum derdi (bu hepsi 1 dk içinde gerçekleşiyor).

    internete hakkında baya kötü şeyler yazmışlardı ve bunları bilmiyordu şans o ki bunları okuduğu sene bizim seneye denk gelmişti. sınıfa bir hışımla girip hepinize göstericem demişti.
    size tavsiyem hala orda hocaysa dersini dinlemeyin sınavlarına çalışmayın 100 soruyu doğru bile cevaplasanız sınıfta kalabilirsiniz. adım kadar eminim okumuyor kafasına göre not dağıtıyor. o okuldaki bir çok hoca gibi.

    durumu olmayan öğrencilere maddi destek verirmiş fln bilmiyorum varsada allah razı olsun ama. hocalığı bülent ersoyun forvet olması gibi birşey.
    ···
   tümünü göster