/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    Bendeniz bu sözlüğe lise yıllarında kayıt olmuş, fakat liselilerin sözlüğü ne denli kirlettiğini görerek bir entry dahi yazmamış ve bu uğurda yemişinci nesil hesabını kullanmayan bir panpanızım. Bugün evime giderken hayatım boyunca verdiğim ayarları düşündüm ve bunları neden sözlüğe yazmadığımı sorguladım ve şu an karşınızdayım.

    Lise son sınıfa kadar asosyal, yan sınıftakilerin bile az tanıdığı biriydim. Son seneye geçerken her şeyin farklı olmasını istedim ve asosyalliğimi bir çırpıda fırlatıp attım. Dolayısıyla artık alt dönemler tarafından bile tanınan, Unbeaten abi dendiğinde bir çok kişinin bildiği biriydim. Aynı zamanda servisçimle de panpa olmuştum. Daha fazla kendimden bahsetmek istemiyorum. ilk başlığım olduğu için girişi biraz uzun tuttum.

    Anıma geçecek olursak bir gün gene servisle okuldan eve geçerken serviste her sabah ayakta kalan 2 feminazi gereksiz yere atar yapmaya başladılar. Erkeklerin kızlara yer vermesi gerektiğini ve yer vermeyen erkeklerin suçlu olduğunu falan söylemeye başladılar. Sözlükte okuduğum tüm hikayeler bir bir kafamdan geçiyordu. Aslında unuttuğumu sandığım binlerce ayar gözlerimin önünden kayar gibi oldu. Fakat tüm güzel ayarların tek bir ortak noktası vardı. Zamanında oturtulan laf. Sabırla zamanının gelmesini bekledim. Bunlar baya bir erkekleri suçladıktan sonra serviste dans müziği tarzında bir müzik çalmaya başladı. Servisçi abi konuyu dağıtmak ve ortamı sakinleştirmek için bana :

    -Unbeaten hadi dans ette izleyelim.

    Tarzı bir şey söyledi. Bu sırada kızlar hala kendi arasında erkeklerin neden onlara yer vermesi gerektiğini sesli bir şekilde tartışıyordu. Servisi bir gülme tuttu. 2 feminazi bana baktılar ve bir anlığına göz göze geldik. Hafifçe gülümsedim önce onlara doğru. Sonra servisçi abiye dönüp :

    ++XXX abi eğer erkeklerin yer vermesi gerekiyorsa feminazilerin dans etmesi lazım. Dedim

    Bir anda feminazilerin yüzü düştü. Serviste ölüm sessizliği oldu. Ardından erkekler gülmekten yerlere yattılar, servisçi abi kenara çekip aman tanrım diye bağırmaya başladı. Kızlar bu şokun etkisiyle lafımı dinleyip bana twerk yapmaya başladı.

    Adettendir, buda böyle bir anım.

    Edit : Daha rahat okunması için gerekli yerlerden parçalamalar yaptım.
    ···
   tümünü göster