/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -7
    geniş engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bakire biriyle evlenmek benim hakkım. çünkü eğer bu yaşa kadar başkasıyla yapıp tecrübe kazanmasaydım, karımla ilk yaptığımda erken boşalacaktım ve onu mutlu edemeyecektim.
    bunca tecrübeyi biz boşuna kazanmadık, bakire biriyle evlenmek benim en doğal hakkım
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Peki senin doğru düşündüğünü haklı olduğunu varsayarsak herkes tecrübe edinip, birilerini patlatıp sonra bakireyle evlenirse ne olacak? Patlaklar evde kalacak. Mantığınıza sokayım
      ···
    2. 2.
      +6 -1
      O zaman aslanım benimde sana iki çift lafım var. Kadında pozisyon bilmez seni tatmin edemez diye milletle gibişsin pozisyon öğrensin erkeklerin neyden hoşlandığı hangi pozisyonu sevdiğini felan öğrensin. Bunca tecrübeyi boşuna kazanmadılar. Onların da bakire biriyle evlenmek hakkı.
      Bak nasıl oluyomuş. Empati yapın dıbına koyduğumun aptalları. Bakirsen bakire biriyle evlenmek hakkın sen onca huur gib sonra gel benim hakkım benim hakkım. gibtir git huur çocuğu biz malmıyız elimizi gibiyoruz yıllardır herkes hakettiğiin bulur.
      ···
    3. 3.
      +4 -1
      Allah'ın sana haram kıldığı ilişkiyi sırf tecrübe kazanıcam pozisyon öğrenicem yok erken boşalma sorunumu ortadan kaldıracak diye yap sonra gel bize burada hak hukuktan bahset sen ve sizin gibiler hak ve hukuk arayacak en son kişiler bile değilsiniz daha bu konuda da empati kurma yeteneğiniz yok o zaman senin evleneceğin kadın da sırf seni gerdek gecesi mutlu etsin diye geçmişinde bakireliğini versin onla bunla pozisyon denemeleri yapsın hangisi daha iyi olur hangisi daha mutlu eder diye; bu şekilde düşün bakalım miden kaldırıyor mu? sen yapmış isen bakire ile evlenmen senin hakkın felan değil (Allah'ın adaleti en büyüktür Allah kimseyi mağdur etmez) siz önce empati kurmayı öğrenin hadi kabul ettin diyelim peki Allah'a vereceğin hesaptan korkmuyor musun!!

      Edit: Tecrübe edinmeyi evlilik hayatında (helal yolla) öğrenirsin zaten bunu eşinle geliştirmen tecrübeleştirmen en doğrusu olur.

      Edit 2: Sen o hissiyatı haram yolla evlenmeden tadacaksın sonra gelip bakire kadın isteyeceksin karşına çıkacak kadının günahı ne? yazık değil mi o kadına ?siz Allah'ı küçük mü görüyorsunuz Allah'ı kandırmaya mı çalışıyorsunuz?!(haşa) bir de kalkmış bahane üretiyorsun yok tecrübeymiş yok erken boşalmaymış buna ancak gülerler bunların çözümleri var hadi sexle çözülecek bunu evlendiğin kadınla yapmalısın sana haram olan ilişkilerle değil!
      ···
    4. 4.
      +1
      Analarınıza söyleyin Size kerhaneden karı alsın. Düğününüzde çok oynucam belki karılarınızı önce ben test etmiş olurum sonra memnun kalıp kalmadığımı söylerim
      ···
    5. 5.
      +1
      sen nediyorsun birader benim dediklerimle senin söylediğinin ne alakası var ben sabahtan beri boş mu konuşuyorum burada
      ···
    6. 6.
      0
      Evet, başkasına da gibtirmiş karıları nikahlayabilecek kadar erkeklikten yoksun olduğunuzu belirtiyorsunuz
      ···
    7. 7.
      +1 -1
      şuana kadar hiçbir kızın günahına girmediğim için öyle bir şeye Allah izin vermez kızın günahına girenler düşünsün onu
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster