/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +17 -3


    Artık para kazanamıyordum.



    Amatörce oldu biraz ama...




    19 Aralık 2009 Tarihinde başlamıştı serüven. Bir platform kurmak aklıma gelmişti tutsun veya tutmasın sadece insanların kendi düşüncelerini istediği şekilde ifade edecekleri bir yer olsun yeterdi. Tutmuştu da. Zamanla git gite büyüyorduk. Zamanla öyle bir büyüdük ki 2010 yılında üye alımlarını kapadık. Sayılı eylemlerle sosyal medya olsun,basın olsun, canlı yayın programları olsun hep beraber ses getirdik. Ve devletin yanlışlarına karşı dik durduk. Devletin yanlışlarına karşı zaten hep dimdik ayakta biriydim. Hatta ve hatta gözaltına bile alınmıştım CumhurBaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğim için.

    Ama param git gide tükeniyordu. Kendi ihtiyaçlarımı karşılayamıyordum. Sözlüğün popüleritesi artsın diye 2014 de sözlüğe alımları tamamiyle açtım. Ne de olsa yazarların ne dediği umrumda değildi. Sözlük benimdi istediğimi mod yapıp, benim modlarım kafasına göre silik atabilirdi. Bu da yetmedi sözlüğün her köşe bucağına reklam koydum. 2014 den sonra sözlük benim için bir AMAÇ değil ARAÇtan başka birşey ifade etmemeye başlamıştı. Yazarlar asosyal asosyal sözlüğe başlık açıp,entry girerdi ben ise sözlüğün geliri ile sosyal çevremde o parayı çatır çutur yerdim.

    Baktım bu para da beni tatmin etmemeye başlamıştı. Para artık günümüzde çok önemli değil miydi zaten? Sisteme karşıydım, Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyordum ama yalakalık yapmadanda para kazanamayacağımı gördüm. Birşeyler yapmalıydım cebime tomar tomar para girmeliydi.

    8 Nisan 2017 tarihinde yeni bir hesap açıp (bkz: beyler başkanlık siyasi kavgaları bitirecek) adlı başlığı açıp 30 dakika da 800 şuku attım. Sözlük benim zaten.istediğimi yapar sisteme karşı olmama rağmen cebime 3 kuruş para girsin diye başlığı trende çıkarıp sözlük yazarlarını manipüle etmeye çalışabilirdim.

    "Sözlük artık benim için AMAÇ değil ARAÇtı."

    -Serkan inci

    Olay bu beyler. Fotoğrafı da kendim yapmaya uğraştım. Amatörce oldu biraz ama. Bu başlıkta ki amaç bir nebze de olsun tepkimi göstermek istememdir. Başka hiç bir amacım yoktur. Şuku atılsın veya atılmasın bir kaç kişi okusa bile benim için yeterli.
    ···
   tümünü göster