/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Beyler beni bilen bilir bilmeyen varsada ben aleyna tilki.
    Hemen gibilmamaniz için hızlı geçiyorum.
    O zamanlar ben daha meşhur olmamıştım. Fenerbahçe Anadolu lisesine gidiyordum.
    Sınıfta takılırken bir mal kapıyı çaldı beni çağırdiklarini söyledi.
    Sonra gittim giderken konuştuk konuştukça daha hiç sevgilisi olmadığını öğrendim. Zaten tipte yok. Biraz acidim ona neyse uzuun zaman beraber takıldık. 5-6 ay sonra bunun küçükken annesine gözünün önünde işkence yapıldığını öğrendim ve bu yüzden de pgibolojik sorunlar yaşayıp kafasından olaylar kurguladigini öğrendim.
    Ben buna acimaya başladım. Dayanamayıp teklif ettim.
    Oda ciğer görmüş kedi gibi kabul etti.
    ilk bir hafta iyi geçinmeye çalıştım.B u arada onu Emrah la bir cafede tanıştırdım. Emrah da benim asıl sevgilimdi olanları biliyordu oda hak verdi.
    Sonra Emrahla cikaracagimiz single hakkında konuşuyorduk .
    ne kıyafet giyeceğimi telefondan attı. Sonra bu salakta o mesajları gormus. Emrah i arayıp mal mal bağırmış. Sonra benimle konuşmak istediğini söyledi. Bende salladim.
    Aramızı soğutmaya çalıştım. Singlem çıkmıştı ve çok fazla tiklaniyordu. Bende bu salak sümük gibi yanımda dolaşırsa rezil olurum diye birileriyle anlaştım.En son Kadıköy de bunu cagirdim.Rol yaptım sanki bisey saklıyor gibi yaptım, daha sonra anlastigim adamlar siyah camlı bir araçla geldiler ve beni çağırdılar bende bindim ve uzaklastim. Bu salak kostu yetişemedi. Böylelikle ondan kurtuldum ve rezil olmadım.(Emrahlada iliskimizi yaş farkından dolayi gizliyoruz)
    Sonra arayıp sormadim nerede bilmiyorum hala kafasında birşeyler kurgulayip birilerine anlatıyor olabilir.
    Buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster