/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -3
    Öncelikle selamün aleyküm beyler, bilen bilir görmüş geçirmiş, pekekentlik yapmış bir panpanızım. Bugün size kendi deneyimleri derlediğim ufak bir liste hazırladım. Bizzat deneyimdir. Lafı çok uzatmadan başlıyorum.

    - öncelikli olarak herşeyin başı para. Paran varsa herkesi gibersin. Herkes sana saygı duyar. Paran yoksa gibtiri taktan bir insansın herkesin gözünde.

    - paranız yoksa ve yakışıklıda değilseniz gibişmeniz çok zor beyler. Öncelikle bir kızın dikkatini çekmeniz lazım ki gibebilesiniz.

    - şimdi beyler gibişmek için çok şerefsiz ve giblemez olmanız şart. Kızlara değer verirseniz kızların zütü kalkar. Gider değer vermeyene verir.

    - eğer seçici değilseniz dağı taşı, bayırdaki eşeğide giberim diyorsanız iyidir bu. Sizden çirkinlerde şansınız daha fazladır genelde. Ve onlar güzellere nazaran daha iyi gibilir. Çünkü erkeğin pgibolojisinde üstün olmak vardır. Sizden güzel ve daha iyi olan birine üstünlük sağlamanız pgibolojikman zor gibi o yüzden, çirkinleride gibin onlarında amı var.

    - vermeyecek uğraştıracak kızlarla zaman kaybetmeyin kesinlikle. En sağlamı 5-10 dk beyler bunu unutmayın. Onların amı varsa sizinde yannanınız var. Onlar o kadar süsü makyajı keyiften değil yannan için yapıyor.

    Beyler müsait oldukça eklicem bu liste daha uzun. pekekentim çalışıyorum. Özel msjlara cevap veririm. Hikayemi az çok bilende bilir, çok am geçti elimden
    ···
   tümünü göster