/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +3
    Bu başlık inci sözlük ailesine sivilceli , siyah noktalı , yüzü sivilce salatası gibi olan binler için "saglamadam" tarafından yazılmıştır.

    Evet beyler ve sözlükteki gizli yaşdıbını sürdüren amlı zatlar. Hepinizi bu sivilce illetinden kurtarıyorum , sadece dediklerimi iyi dinleyin ve uygulayın.

    Bu uygulamar gecikme istemez "bugun değil yarın ya" olayına gelmez yaparsan fıstık gibi cillop bir yüz kazanırsın yapmazsan gidip cipsini yiyip masturbasyona devam eden sivilceli bin olarak devam edebilirsin hayatına..

    Öncelikle sivilcenin kaynaklanan en büyük sebebi karaciğerdir genelleme yaparsak yaklaşık insanlardaki sivilcelerin karaciğer yüzünden olma sebebiyeti %82.9 felandır diyebiliriz. Karaciğer yağlanması ya yiyosun şekeri tuzu ilaçları karaciğer tabi yağlanır.(ilaç derken ota taka ilaç kullanan şu antibiyotikleri abartan gibikler için maddeci panpalarıma değil.)

    Karaciğer neden yağlanır??

    -Fazlaya kaçan alkol
    -Beslenme hatası (şeker, früktoz, unlu-nişastalı-karbonhidratlı yiyecekler, katkı maddeleri ve trans yağların fazla tüketimi vsvs... )
    - Kilolu olma obezite anladınız yani bu maddeyi kiloya bağlı bu basit
    -Yüksek kolesterol ve tip2 diyabet gibi sağlık sebebleri karaciğer yağlılığı da bir nevi kolesterolu tetikler zaten gidip kan testi yaptırabilirsiniz.

    Bu maddeleri açarak da uzatabilirim ama anladınız siz yüzdeki sivilcelerden önce şu iç sebebleri halletmek istiyorum ben sıra sıra geliyorum hepsine...
    ···
   tümünü göster