/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +3 -1
    Arkadaşlar kusura bakmayın bir problemden ötürü birkaç gün uğrayamadım sözlüğe. Bu arada hikayeye gerçekmi diyenler olmuş herşeyiyle gerçektir.

    - Kıza ulaşmaya çalışıyorum. Arıyorum telefon kapalı. ne yapsam. Dönsem mi Manisaya kalsam mı orda. Ya kıza bişey yaptılarsa. Seviyorum amk evlenicez. Evin oralarda volta atıyorum. bir kez önünden geçtim bir daha yaklaşamadım. Bakktım ses yok. Atladım gittim otogara döndüm Manisa ya..
    Aradan birkaç gün geçti kız bana ulaştı. Annesi feci yapmış kızı. Babasına birşey dememiş ama herşeyini almış elinden. Biz muhabbete devam ettik bir süre daha. Aşk tan gözüm tabi birşey görmüyor hala.
    Gel zaman git zaman uzaklığın vermiş olduğu görüşememezlik ile aramızda tartışmalar başladı. Ben bazı hareketlerinden şüphelenip mail adreslerini takibe başladım.
    Sabah kıza bi mail geldi. O zaman watsapp masanger vs çok yaygın değil. Bu karı beni boynuzluyor. Bi herife numarasını yollamış. oda aşkımlı canımlı cevaplar yazmış. Sinirden yerimde duramıyorum. Arıyorum benimle de konuşuyor. Hiçbirşey olmamış gibi. Resmen boynuzlanmıştım. Ben buna kafayı taktım intikamımı almalıydım ama nasıl...
    ···
   tümünü göster