/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +20
    O yüzdende bu işe bir dur demenin vakti gelmişti. Begüm yalnız kalmış zeynepin yanına geçiyordu. Baktım olacak gibi değil. Sineme begümü sattın benim için dedim. Beğenmiyorsan gideyim dedi yine normal kız tavırları. Dedim memnunum ama sahiplenme buraları alışkanlık yaparım dedim. Kibar yoldan burayı terket dedim ama nerde onda onu anlayacak kafaa ahh ahh. Alışmam dedi devam etti ne diyeceksinki aq.

    Derslerde olur olmadık bakıyor bana bende iyi gözükmek için hep böyle kasıntı bir şekilde duruyorum ben öyle birisi değilim aq beni neden zorluyorsun. Bana yarım metre yakın olacağına 3 metre ötede olsun görüş mesafesine ordan baksın dikkatim dağılıyor sinem yanımdayken ilgide bekliyor.

    Artık bir çözüm yolu bulmuştum aklımca begüme söyleyecektim az biraz sineme belli etsin diye gittim teneffüsde. Begüm su kankini al yanımdan dedim. Ama rica edicem kibar bir şekilde söyle bunu dedim. Ama kızlarda nerde bu anlayış zaten kıskanıyorlar kızı çok belli gitmiş direk bodozlama deniz seni istemiyormuş kankaaaa demiş huur ca bir şekilde. Ben sınıfa girdiğimde kız eşyalarını topluyordu. Biraz tavırını ölçmek içinde hayırdır dedim. Hiiç giblemedi döndü kıçını gitti lan dedim begüm iflağını gibeyim aq kızı ne dedin acaba diye merak ediyorum hayır doğruyu öğrenmekte o kadar kolayki direk herkes satıyor birbirini aq bu nasıl dünya.
    ···
    1. 1.
      +1
      Rserved
      ···
   tümünü göster