/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +23 -1
    Beyler bir part daha atıp yatacam hastaneye gitmem gerek.

    Sorduğu soruları anlattım. Ben anlatırken bana hayranlıkla bakıyordu kız resmen hatta bir ara binliğine bana değil soruya bak canısı dedim. Güldü falan geçiştirdi. Ordan çıkarken hesabıda kitledim ohh mis. Hiç evine bırakma metaforlarına falanda giremezdim uzaktır falan şimdi riske gerek yok. Durağa kadar geçirdim arkadaşlığımızda ilk kez beraber gezmiştik daha ama dahası gelecek gibi duruyordu. Atıldı bana doğru sarılmak istiyor herhalde dedim kendi kendime sarıldık falan. Galiba kızın ilk kez duyguları ile aşık olduğu kişi bendim. Ama duyguları umrumda değildi acıma yetime demişler birader. Sonra ne yapacakları belli olmuyor elimde çevirmem gerek iyice söylediklerimi tam anlamıyla uygulayacak ozaman ancak Ben bir adım atarım.

    Okulda falan koridorlarda bazen beraber geziyoruz falan hatta ben alıyorum kıskandırmak için büşrayı gözüne sokuyorum kızı resmen oda çıldırıyor eminim.

    Kardeş derslerde çok fazla yanımda oturmaya başladı ama ben yanımda kız otursun istemem ergeniz aq ozamanlar alete karar olmuyorki kendi başına kurduğu medeniyette tek adamlık yapıyor. Kafa kaldırıyor falan insan korkar aq.
    ···
   tümünü göster