/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +21
    Hemde ondan daha güzel bir kızla. Bu arada sinemde buralardaysa hakkını helal etsin hakkı var bizde. Neyse konumuza dönelim.

    Cüneyte sorduklarını anlattıktan sonra sinemin yanına gittim. Sinem dedim. Hıı dedi trip atarcasına bende yapıştırdım direk bu tripler bende işe yaramıyor canım be dedim kızarttım biraz kızı. Seni çıkışta bir kafeye zütüreyim orda sor soracaklarını dedim. Zaman kalmadı artık pek fazla olmaz okulda bu saatten sonra dedim. Aslında dünden razı ama mırın kırın ediyor. muallakliğine tamam sen bilirsin desem gibtir olsam gitsem ayaklarıma kapanacak nedir bu kafalar bir anlasam.

    Neyse okul bitti geçtik kafeye oturduk ben orta bir kahve söyledim oda bir şeyler söyledi geldi içeceklerimiz. Bende mesela birisine bir şeyi anlatırken bir anlatırım iki anlatırım anlamıyorsa hala sinirde olmaya başlarım. Bak yavrum, Bak canım benim gibi sinirli mizaçlarda cümleler kullanırım. içecekleri içtikten sonra yeter artık aqü dercesine kafamla çantasını işaret ettim anlamadı amunuyum. Nee dedi. Güzelim aç çantanıda ne soracaksan sor gidelim dedim. Iyi be dedi. Açtı falan bende karşısındaydım yanına geldim.

    Baştada dediğim gibi gömlek giyince jason statham havası yaratırım etrafta o günde gömlek giymiştim. Havalar ısınmaya başladığından haftanın ilk günü hariç genelde serbest geliyordum.

    Kalktım oturdum yanına. Oda normalden farklıydı o gün aslında normalde düz olan sarı saçlarını ince bir dalga ile kabartmış normale nazaran daha güzel olmuştu bugün.

    Oturdum yanına beni bi süzdü sonra gömlek de yakışmış dedi. Bordo bir gömlek kareli. Teşekkürler canım. Seninde saçların dikkatimi çekti bugün ama konumuz bu değil dedim ve fazla züt kaldırmadan indirdim. Kızı bu zamana kadar hep el üstünde tutmuşlar. En baştada dediğim gibi seve seve olmazda gibe gibe olur demiştim. Herkesi adam etmesini biliriz yani haha.
    ···
   tümünü göster