/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -6
    Hz. muhafazid'in Mekkeli en zengin kabileden olduğu, amcasının en zenginlerinden oldugunu islam peygamberi olmadan önce köleye sahip olduğunu (siyahi bir adamdı unuttum habeşli olabilir) Mekkenin en zengin kadınlarından olan Hz.Hatice ile evlendigini ve kendisinin de bir Tüccar olduğunu ve senin tarihten bihaber boş bir insan olduğunu hatırlatmak isterim.
    Tahtanın üzerinde yatarken yanındamıydın ?
    Mazlumların hep yanındayken peki?
    Dini yayarken mekkeli zenginler red etti
    Mazlum dedikleriniz hayatınındeğiştirmek için girdi
    ···
    1. 1.
      0
      Nasıl da kandırmışlar seni yazık... Ulan kininizden ve nefretinizden hiç bir şeyi göremiyorsunuz ulan adam bu kadar varlığa sahip olmasına rağmen bir tahta üzerinde yatmış, sahabileri bile malının tümünü zekata vermiş, açlıktan karnına taş bağlamış, gece gündüz yetimler fakirler ve mazlumlar için devrim çalışmaları yapmış ve bunu da başarmış ama kıçı taklu biri çıkıp salyalarını akıta akıta ama muhafazid çok zengindi fakirleri kandırıyordu desin ne zalimsiniz lan zalim! ve zalimler için YAŞASIN CEHENNEM!
      ···
    2. 2.
      +2
      Hz muhafazid (Sav) Mekkede hür sınıfındaydı yani üst sınıftaydı zaten ama o alt sınıflardaki kölelerle birlikte devrim yaptı ve böyle saçma bir sistemi kaldırdı bir eli yağda bir eli baldayken o devrimi seçti Peygamberler hiçbir zaman kendi menfaatlerini düşünmemiştir.
      ···
    3. 3.
      0
      evet muhafazid aleyhisselam o kadar zengindi ki; vefat ettiğinde zırhı bile yahudi bir tüccarda erzak karşılığı rehindi.

      sen bildiğin yoldan git. ne dünyanın en akıllısı, ne en ahmağısın. sadece kendi algı biçiminle yeni bir dünya yaratamazsın.

      ben tartışmam bu mekanlarda. fikrinde hürsün.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster