/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +19
    Birde sineme yakınında kankaları varken gitmeyecen yanına kız hiç giblemiyor insanları ozaman sinem diyom yüzüme bakmıyor falan en sinir olduğum tavırlardır bu böyle yaptıkça bende alayına mokoko diyip seni süründürücem kızım diyip iyice tavlama yoluna gidiyorum bunu ama hiç çaktırmıyorum sevdiği bazı şeyler ilgisini çeken bunlar üzerinden yürüyerek bilinçaltına işliyorum kızın.

    O zamanlarda benim dizim kar topu oynarken çıktı çok garip bir şekilde şükürler olsun kendi kendine oturdu bir şeyler oldu ama ben sadece acısını anladım. Bu nedenle çok fazla zorlayamıyorum biz 11 ler en üst kattayız 12 ler bi altta 3 te kantin 2. Katta 1ve2 yide 9-10 lar bölüştüler işte bizim devre biraz sıkıntılı devre olduğundan bizim üzerimize biraz daha fazla geliyor okul. O yüzdende kantine pek fazla inmiyorum arasıra oguzla ineriz dildo(dido:ama yanlışlıkla kantinci ablaya dildo demişliğim var) alır cıkarız böyledi. Biliyorduda zaten bacağımın bu halde olduğunu ve bazen sağ olsun o alır gelirdi çikolatamı bana. istemesemde yerdim ( kimi yiyom aq istiyorum tabi parası kitlenmesin diye naz yapıyom önce) .

    Ama dediğim gibi süründürmek için gösterip vermeme taktiği uyguluyorum soğuk yapıyorum falan. Öyle kız içinde arkadaşlarımı satacak adamda değilim cüneyt gelmişti yanıma oda anlayamadığı soruları falan soruyordu almanca dersinde.

    Sonra sinem kalktı sırasından tabi hem soruyu anlatıyorum hemde karı kız muhabbeti sinem kesiyoz arkadan falan billur muhabbeti yine dediğim gibi o tarafa bakarken kalktı geldi bizim sıraya bende konusurken bir yere odaklanırım çok fazla göz teması kurmam istifimi bozmadım yine o şekilde sansın beni diye.

    Denizz su soruyu anlamadım anlatırmısınnnn dedi geldi. Dedim cüneyte anlatıyorum suan Sonra halledelim seninkini dedim kapakladım gönderdim cüneytte adamsın lan diyor. Ne sandın olum am sevdasına adammı satıcaz dedim falan yine devam ediyoruz ama aklımda kalmadı değil.

    Başka bir kızla yaşadığım olaylardan dolayıda onuda kıskandırmakta istiyordum
    ···
   tümünü göster