/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +36
    Araç işletenin sorumluluğu, hayvan bakanın sorumluluğu... bunlar kusursuz sorumluluk halleridir. Hukuken haklı çıkarsın.

    Ancak komşuluk başka birşey. Ailenin huzuru kaçmasın dikkat et.
    ···
    1. 1.
      +8
      o huur çocuğu bugün kapıya gelip artislik yapmasa uzatmazdım
      ···
      1. 1.
        +1
        bi gibim olmaz. hakim takipsizlik verir gecer. ve bu karar onlara da gider bidaha da seni giblerine takmazlar. yol yakinken, adamlar da korkmusken barisin isi tatliya baglayin. bidaha da sana karsi dikkatli davranirlar.
        ···
    2. 2.
      +10 -1
      bak arkadaşım, haksızsın demiyorum. söylediklerimi bir kez daha oku lütfen. haklısın. dava açsan da tazminata hak kazanırsın. hatta o kadın da ayrıca ceza alır. ama söylediğim mesele başka...

      sen de o adamın yerinde olsayddın muhtemelen aynı artisliği yapardın. kimse herne sebeple olursa olsun karısına el kaldırılmasına müsade etmez. bir tepki verir. sen olsan sen de tepki verirdin. bu, haklı olduğunu göstermez orası ayrı.

      en kötü sulh en iyi kavgadan evladır. kapı komşun, ailenini huzuru kaçmasın dedim sadece. o kadın dava sonucunda ceza da alsa (ki cezası %99 ihtimalle HAGB ile sonuçlanacaktır ve senin anlayacağın şekilde söylemek gerekirse cezası ertelenecektir) ayrıca sen de tazminat da alsan yüz yüze bakmaya devam edeceksiniz. komşularınızla bir şekilde karşılaşacaksınız. aileni de seni de o insanları da tanımıyorum. sadece huzurunuz kaçmasın diyorum. kapıda, merdivende her karşılaştığında moralin bozulacaksa, adam da efendi gibi gelip özür dileyecekse, hastane masraflarını vs karşılayacaksa uzattığına değmez bence. attığın taş ürküttüğün kuşa denk gelsin.

      efendilik edersen, büyüklük edersen onore edilirsin. onlar rezillikleriyle kalır. ha... senin efendiliğini anlayacak tiynette insanlar değilse o başka mesele,
      ···
    3. 3.
      0
      Kesinlikle çokbilmiş Doğru demişsin roman mapeza
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster