/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +22 -1
    Öncelikle şunu söyleyeyim 2 ye kadar falan yazarım panpalarım bugun belkide bitiririm bile merak etmeyin banyo falan ettim ondn biraz geç kaldım.

    Ama ben her ihtimale karşı kapılarımı açtım sineme karşı. Bir gün yine not tuttururken gavatın biri geldi deniz hayırlı olsun dedi kız yanımdayken lan ne deyeceğimi bilemedim sinemde kızardı kalktım ayağa gibtir git lan burdan dedim. Sonrada döndüm sinemden özür diledim bakma sen bunlara dedim. Sorun yok ama galiba sen benimle sevgili olmak istemezsin herhalde dedi. Kızı üzdük aq diye düşünüyordum ama şöylede birşey var herkesin imrendiği kıza sahip olmakta benim kıçımı kaldırırdı belkide olabilirdi ama öncelikle sinemin gönlünü almak lazımdı bir bin yüzünden üzdüm kızı.

    Hayır yanlış anlama bu serefsizi senin için kovdum burdan dedim. Seni utandırmadımı. Yoksaaaa dedim ve güldüm. Güldümki o sıkışsın savunma yapan taraf o olsun ben rahat olayım banane aq.

    Evet dedi aslında biraz utandım dedi aramızda öyle bir şey olmamasına rağmen böyle denmesi bi garip geldi dedi. Acaba dışarıdan öylemi gözüküyoruz dedi. Ben yine daşşağa bağladım işi. Bilmem ben kendimi dışarıdan göremiyorum dedim.

    Lan zaten soktuğumun yerinde bir erkekle bir kızı yanyana görmeye dursunlar direk yapıştırıyorlar etiketi bu bir erkek içinde kız içinde iyi bir olay değil.
    ···
   tümünü göster