/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +27
    işte bazen yanıma gelir ama nasıl gelir ben kıza aşık değilim umrumda da değil ama gelişi meteor düşme etkisi yaratıyor etrafta . Saçlarını sağdan alıp sola atması soldan alıp sağa atması saçının kokusunun etrafa yayılması gerçekten hoş hissettiriyor .

    Açıkcası akıllı kızda anlattıklarımı hemen anlıyor da . işte ders bahane kız şahane ben kıza soru anlatırken bizim tayfa ile göz göze gelip kafa göz şekil şukul yapıyor herkes çünkü ne kadar dışarıdan huur gibi gözüksede huurda demek istemiyorum şimdi kıza ama benimde ilk zamanlarda düşencelerim o yöndeydi . Herkes onun gibi bir kıza sahip olmak istiyor .

    Ama görseniz ben kıza bazen çok iyi davranıyorum bazende köpek çekiyorum yerini bilsin değerimi bilsin diye kızı çıldırtıyorum zevkten deniz deniz diyor bana . Ama ne kadar kötü davransam da ağzını yayarak denizz demesi insanın içini ısıtıyor yalan yok .

    Zaman geçtikçe bana yavşak diyorlardı . Lan oysaki kız benim yanıma geliyor bende diyorum ara sıra gel sinem yanıma diye ama genel olarak o daha ilgili davranıyor .
    ···
   tümünü göster