/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27 -1
    Şimdi biz iki sene şöyle böyle geçirdik herkes birbirine ısındı ancak okulda pek fazla disiplin yoktu yani öğrencilerde pek ders çalışma havası yoktu bu nedenle dedilerki sizi 11 de ayırıcaz.

    Biz üzüldük çünkü bizim sınıfta güven dayanışma hat safadaydı ve sınıflarda sınav ile belirlenecekti 9-10 dan cıkacaktı sorular.

    Ben okuldaki durumumu anlatayım size komik biriyimdir, akıllı notları iyi ama bir okadarda dersleri sevmeyen birisiyim hocaları çok fazla trolleyen pc oyunları yakın arkadaşlarından birisi olan küfür eden birisiyim. Dıştan öncelikle itici bir tip gibi gelebilirim insanlara ama alıştıktan sonra bana güvenecekleri ilk adam yerine bile koyabilirler. Ve ayrıcada sözümü hiç sakınmayan birisiyim açıkları doğruları yanlışları hoca olsun başkası olsun çatır çatır söylerim. Özümdede iyi bir çocuğum aslında gözlüklüyüm falan filan. Ayrıca namımda okulda vardır işte herkesi az çok da olsa güldürmüşümdür okulda o nedenle bilir çoğu kişi.

    Işte zamanlar geçti falan yazı atlattık 11. Sınıf başlayacak ilk hafta bir sınava girecez duruma göre belirlenecek sınavlar tabi torpilliler yerlerini önlerden ayırttılar ama hocalar benide severdi ben onları sevmesemde. Ama sevmemem saygısızlık yaptığım anldıbına gelmez her zamanda insanlara saygılı davranırım.

    Sınava girdik oguzhan panpam ahmet panpamla aynı sınıfa düştük en çok dolaştığım adamlar.

    Pazartesi günüydü ben yine kaygısız tavırlarımla geç geldim okula baktım en sevdiğim her boş geçtim oraya ben gelmeyince oguzla ahmet oturmuşlar. Sevdiğim yerde orta sıranın en arkası manzara hoş sağ sol geniş güzel.

    Girdim sınıfa döndüm kapıdan içeri camda bizim sinem ve güzel arkadaşları begüm beste ve beyza dayanmışlar konusuyorlar. Ben selam dedim sınıfa girer girmez herkese dönenler oldu giblemeyenler oldu umrumda değil seve seve olmazsa gibe gibe alıştırırız dedim. Geçtim mekanıma.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezervasyon
      ···
   tümünü göster