/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +76 -13
    Sinem. scarlette pek benzemesede sarı saçlı yeşil gözlü zengin bir ailenin kızıydı..

    Hikayeye başlamadan önce biraz gerilere gitmemiz gerek (hikaye dediysem yaşanmış olay) .

    Lisedeydik ozamanlar ben ise herkesin sınıfında genelde olan arkada oturan fırlama olan gömlek adeta bir jason statham havası yaratan bir panpanızdım. Kızaklı telefonların herkesin elinde olduğu zamanlardan bahsediyorum. Metin2 de çar kastığımız sadece alestanın olduğu zamanlardan.

    Fen lisesinde okuyordum aşırı zeki değilim ama akıllılıkla birleştirip zeki denecek bir insandım. Hoş hala öyleyim.

    Evet liseyi kzandık herkes mutlu sınıflar açıklandı falan ben arkadaşım aliyle beraber kreşten beri arkadaşız e subesine düştük kendi senemde 33. girdim okula ama karmaydık.

    Şimdi size 5 şubeninde analizini yapacam okuldaki kimse kendi dısındaki sınıfların ahalisini pek sevmezdi bende dahil ibretliktik biraz ne kadar fen liseside olsa her türlü adam var. Kendi sınıfımdan başlayacak olursam e sınıfı kafa insanların bulunduğu muhabbet edilebilinecek bir ortamın olduğu kızıda erkeğide dayanışmanın olduğu bir sınıftı. En azından herkes kendisiyle barışıktı. Güzel kız sayısı 2 belki 3 tü 30 kişilik sınıfta.

    A ya gelelim A daki adamlar bir garipti basılmıs tiplerden olusuyordu insanlara karşı kapalı gibko gibko adamların olduğu bir sınıftı dinci insanların olduğu. Ama güzel kız sayısı az olsada zirve noktasını taşıyan kızlar o sınıftaydı.

    B ise sorunlu tiplerin olduğu fen lisesinde bu adam denemeyecek kadar züt lalelerinin bulunduğu sınıftı. Güzel kız sayısı 7 kriterlerin üzerindekiler.

    C ve sinemin olduğu sınıf ise torpilli kişilerin olduğu herkesin onların üzerine düştüğü bir sınıftı. Güzel kız sayısı epeyde fazlaydı orada 10-11 kız vardı. Ama sınıftaki herkes egoist insanları küçümseyen küçük dağları ben yarattım havasında insanlardı.

    D dekiler ise Allaha emanet sınıf. Kız bile yok o derece.

    panpalar giriş bölümüm böyle gelişme sonuç siz isterseniz gelecektir isteyenlerin arsalarını ayırtması yeterlidir.

    Sonradan konulan dipnot: uplamayı unutmayın ha upupupup

    Boş kalan arsaları doldurun kaç part oldu

    edit: ilginiz için teşekkür ederim. unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz
    ···
   tümünü göster