/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +16 -2
    Tek şart müslüman olmak. Nekadar adaletli olabilir ki?

    ister kötü birisi ol ister iyi birisi, müslüman isen her halükarda cehennemde cezanı çekip cennete gireceksin.
    Hayatı boyunca gotunu yayıp arada sırada namaz kılan bir adam bile cennete girebilecek ama hayatı boyunca kendini bilime vermiş, insanlığa sayısız iyilik yapmış, birçok hastalığa çözüm bulup milyonlarca insanı hayata döndürmüş bir bilim insanı inanmadı diye sonsuza kadar cehennemde derisi tekrar tekrar yenilenerek yakılacak, kaynayan sidikli taklu sular icirilecek. kimseye hiçbir faydasi olmadan asalak gibi yaşayan Müslümancikta ne olursa olsun cennete gidecek.

    Sen demezmisin öyle adaletin amina koyum diye?
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Müslüman olmayan cennete giremez diye bir şey yok ! Çıkar onu aklından sadece içinde zerre iman bulunanlar elinde sonunda cennete girecek mevzu bu salla kendi kafana göre
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Müslümanliktan haberi olupta Müslümanlığı bile bile secmeyenler yada reddedenler kesinlikle cehennemde sonsuza kadar azap çekecek. kendi kitabını bilmiyorsun laf yapma bana burda.

      Ben kafama göre sallamiyorum. Dediğini desteklemek için gotunden birşeyler uydurma bana ayetle gel.
      ···
    3. 3.
      +1
      Sen bi oyunda iyi bi oyuncu olup oyunun gereklerini yapmazsan oyunu kazanabilirmisin.
      ···
    4. 4.
      0
      Huseyin kardesim ayeti red mi ediyorsun
      ···
    5. 5.
      +2
      Git bi devlet dairesine sabah akşam yerleri sil her yeri pırıl pırıl et ama devlet seni işe almamış olmasına rağmen maaş günü gelince bana para verin de bakalım romantik bin seni başını alırsın başını

      Bu dünyada sinanan şey fayda değil Allah adına fayda. Sen Allah'ı taniyip onun adına iyilik yapmiyorsan onun zaten bir hükmü yoktur. Kendi gibinin keyfine yapıyorsun demektir.

      Ayrıca Allah'ı gerçekten taniyip iman eden adam imkanı varsa öyle arada bir namaz falan kılmaz o taklidî iman denilen imandir ve sallantidir. O şekilde ölürse Allah'ın lütfü sayilir ve necat (kurtuluş) ehline dahil olur. Tıpkı Hristiyanlığı o şekilde kabul eden biri gibi. O da necat ehlinden sayılır.

      O mükemmel bilim insanı diye cizdigin toz pembe karakter var ya, eğer islam'ı hiç duymamissa veya gerçekten iyi niyetli olmasına rağmen ikna olmamissa cehenneme gitmez. Herkes bildiği ve kapasitesi derecesinde mesul ve sorumlu olur. Bu kadar basit ey dostlar
      ···
    6. 6.
      +1
      Dediğin bize mantıklı geliyo ama abi biz neyiz? Sadece insanız. Allah'ın adaletini, kurduğu düzenin hepsini anlayacak kadar akıllı değiliz. Kesin birşeyleri bilmeden de konuşmamak lazım. Allah herkesi hakettiği yere gönderecektir bundan şüphemiz olmasın.
      ···
    7. 7.
      0
      Huseyin senin kafanı gibeyim adamın yazdığına verdiğin cevabı gibeyim bağnaz bin
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster