1. 1.
    +379 -273
    Atatürk'ün milliyetçiliğini ve onun ilkelerini dünya görüşünün temeline alan, hedefi ; vatanını muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak olan bu topluluk din ile siyaseti ayrı tutup asla ama asla dinimiz üzerinden prim yapan bir partiye oy vermemelidir.

    inci sözlük aydınlıkçıdır, ilericidir. Gerileme yanlılarına asla prim yaptırmaz. Heleki ilerlemeyi müteahhitlikle karıştıran bir parti adına oy kullanmak, gerçek inci Sözlük yazarlarının asla düşmeyeceği bir gaflettir.

    inci Sözlük teknoloji ile sosyal hayatı birleştiren, asla yerinde durmayan, vatanı için elindeki işi en iyi şekilde yapan, satılmamış, hala Atatürkçü kalabilmiş ender gruplardan biri olup, hiç şüphesizki aydınlanma yolunda Türk gençliğine önderlik edebilecek sayılı sosyal medya platformundan biridir.

    Bu şartlarda, inci Sözlük kuruluşundan beri ilerici, laik ve sol görüşlü olup asla ve asla bu anlayışından vazgeçip, araplaşmayacaktır.

    Ey değerli yazarlar! Aldanmayın, okuyun, kendinizi geliştirin. Yüce Önder, Kurucu Atalarımızdan, Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkilaplarını hayatınıza entegre edip vatanınızı muasır medeniyetler seviyesine taşımak için elinizden geleni yapın! Unutmayın, Yüce Ata'mız Mustafa Kemal Atatürk Paşa'nın da dediği gibi: Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur!

    not: arap, tecavüzcü, cahil itler asla bu ortama dahil değildir.
    ···
   tümünü göster