/i/Tespit

  1. 1.
    -3
    Feminizm ingilizce den değil fransizca dan turemis bir kelime. Kökeni 17.yy'a kadar dayanan bir felsefi ideolojiyi 4 5 cumleyle curuttun mu simdi sen ha liseli ? O karanlik donemlerde ezilen kadinlari bu baslikta susturdun mu ? Babandan dayak yiyen annenin yaralari gecti mi ? Dunya uzerindeki butun dinlerde ezilen 2.plana atilan bir cinsiyetin savunuculari olmayacak da senin gibi zirtapozlarin mi olacak? gibi olan biri olarak soyluyorum. Dunyanin en hakli davasidir feminizm
    ···
    1. 1.
      0
      Birincisi ben saygıdeğer bir ailenin naçizane çocuğuyum. Babam asla anneme dedigin gibi davranmadi aslan gibi adam benim babam ayrica fransizca ile ingilizce germen dil ailesindendir yani birbirine benzerdir.Şimdi sana söylüyorum. Annen feminist olsaydı dünyaya gelebilirmiydin? Sefkatli annenin kollarinda buyuyup sokaklarda yorulunca anneeee salcali ekmek yaparmisin diye bağırabilirmiydin? En zor zamanlarinda cankurtaran gibi yetişip moralini düzelten biri olabilir miydi hayatinda? Bunu bir düşünmemi isterim.
      ···
    2. 2.
      0
      Evet. Annem feminist olsaydı dünyaya gelebilirdim. Feministler erkekletle cinsel birliktelik yaşamaz diye bir sey yok. Senin o bahsetigin Maskulizm oluyor. Onda erkege karsi kin beslerler. Feminizmde kadin erkek esitligi icin mucadele vardir. Keşke saygi deger bir ailede degil de tasrali bir ailede buyuseydin o zaman ezilen ile ezen arasindaki farki kavrardın. Unutma ezilenler kendi fikirlerini dogururlar.
      ···
    3. 3.
      0
      Sizi daha lise siralarinda bu kadar nefretle dolduran ebeveynlerinize acıyorum. Hic bir zaman emekci bir anne babanin yerini tutamayacaklar. Hic bir zaman size ezilmenin ne oldugunu ogretemeyecekler.
      ···
    4. 4.
      0
      Ayni sekilde feminizmi size erkek dusmanligi olarak gosteren aptal liseli kizlara da aciyorum. Onlar yaslari geregi bir ideolojiye bagli kalmak istiyorlar. Ergenlik bunu gerektirir.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster