/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Panpalar iyi bir kurumda iyi bir mevkide çalışan bir panpanızım. Bundan iki hafta önce mersin'e bir toplantı için gitmem gerekti.

    Sevgilime üç hafta görüşemeyeceğiz, bu akşam beraber benim evde bir yemek yiyelim beraber vakit geçiririz dedim.
    Neyse yemekler yendi, güzel güzel vakit geçirdik sevgilim uyuya kaldı ben de telefonunu aldım beraber çekildiğimiz resimleri o uyurken kendi telefonuma atıyordum ki binin biri çıplak vaziyette göğsünü çekmiş yeni yaptırdığı dövmeyi kastederek "Nasıl olmuş" diye altına bir de mesaj yazıp kız arkadaşımın telefonuna atmış.

    Tabi çılgına döndüm. Hatunu uyandırdım. Sordum: "canım o benim amcamın oğlu öyle yazmış göndermiş" diye cevap verdi
    bense "lan insan amcasının kızı da olsa ona vücudunun ççıplak bir kısmını çekip yollar mı " dedim. Çıldırdım neyse bu telefonu benim elimden aldı bir telaşlandı tabi hemen anında telefonu geri aldım.

    Telefonu almak için delicesine üzerime saldırmaya başladı. Ben dur dedikçe daha da hiddetli bir biçimde üzerime hücum etti ve nihayetinde ağzının ortasına iki tane patlattım. Ve telefonu incelemeye başladım mesaj kuzenim erdal diye birinden gelmiş.

    Tabi o akşam herifin telefon nosunu aldım.
    Ama istiyorum ki bu şerefsiz bana itiraf etsin. Bir yandan da diyorum ki belki dengesiz biri sırf öyle biri için sevgilime el kaldırdım diye pişmanlık duyuyorum. Tüm iyi niyetimle tekrar sordum amcamın oğlu dedi yine ve tabi bana kırgın ve kızgın olarak trip üstüne trip atmaya başladı. Bu sırada ben mersine gittim tabi içim içimi yiyor. Acaba bu bin kim neci? Telefon nosunu sorguladım. O da ne herifin soyadı benim hatunla aynı değil eeee bu adam benim hatunun nerden amcasının oğlu oluyor diye kendime sordum? Mersinde işi gücü bırakıp bu meselenin peşine düştüm.

    Hatun bana ayrılmak istediğini söyledi bu şekilde daha fazla yapamam dedi bana güvenmiyorsun dedi ve bunlara rağmen baskı sonucu ağzından şu kelimeler çıktı"o çocuk benim kardeşimin sevgilisi"

    Peki dedim senle meselesi ne bu binin işte kardeşinin kimle çıktığını merak etmiş onu korumak istemiş. Öylesine tanışmışlarmış. Peki sen bu binle telefonda konuştun mu dedim. Hayır dedi.

    Sonrasında çocuğu aradım.
    Sen kimsin dedim. Ses yok
    Sen benim kim dolduğumu biliyor musun dedim.Ben o resim gönderdiğin kızın sevgilisiyim dedim.
    Sen o kızın hiç birşeyi olmuyorsun dedi bana.
    Peki sen benim hatunun kız kardeşinin sevgilisi misin? diye sordum.
    Sanan ne dedi.

    Ulan huur çocuğu senin benim kız arkadaşıma resim gönderecek kadar hatta böyle bi resim gönderecek kadar tanışıklığın nereden geliyor dedim.
    iŞte komşularıymış eskiden uzaktan akraba sayılırlarmış. Aile dostuymuşlar.

    Peki dedim bi ilişkin var mı dedi benim bu görüştüğüm kızla diye sorudm.
    Hayır dedi. Ama sen kızı çok üzüyorsun dedi.

    Edit:
    Dedim ulan ben de gibimi çekip senin anana yollayacam dedim.
    Sustu ve dedi ki ben senin görüştüğün kızın kız kardeşinin sevgilisiyim dedi. Belki bacanak oluruz dedi neden küfür ediyorsun dedi. O sinirle ana avrat kaydım bine.

    Tabi bağlantılarım sağlam
    adamı buldurup bi temiz gibtirdim.
    Sonra hatunu aradım seni de mahvedecem dedim şimi oturdum içiyorum. Yapacaklarımı düşünüyorum çaresiz miyim hayır. Ama üç senelik evliliğe yol almış bir ilişkim bitti.
    Siz ne önerirsiniz siz olsanız naparsınız.
    ···
   tümünü göster