1. 401.
    +11
    sen sahtekarsın adi

    bu pgibolojide de sabittir, bir kişiyi yanlış bir şeye ikna etmek isterseniz önce gerçeklerden bir iskelet oluşturur, üstünü yalanlarınızla süslersiniz. kişi de 'aa doğru söylüyo lan böyle oluyo hakkaten' deyip gerisine de inanma meyline giriyor. bu arkadaşın da yaptığı şey bize somut ve pratik adımları sunup (kimseyi ezme, gösteriş yapma, sükunet sahibi ol) soyut ve uydurma olanları (biyoenerji, çakra) yutturmak.

    zaten arkadaşın verebildiği tek delil de 'he amk bi sen akıllısın'

    iyilik eden, iyilik bulur arkadaşlar bu kadar basit ve kendini nasıl düşünürsen öyle olursun. üzgün olduğunuz bir anda gülümseyin ve bir anda nispeten mutlu olduğunuzu hissedeceksiniz. aynı şekilde ezik düştüğünüzde 'ben güçlüyüm, kendimi iyi hissediyorum' gibi telkin ederseniz kendinizi, beyin bu telkinleri uygular.

    kendinizi telkin etmeniz, hastalıklarınızı atlatmak için iyi düşünmeniz (kanser en sık görülen örnek) yeni ve bu arkadaşın yıllar süren uzak doğu ve antik mısır metinleri araştırması sonucu ortaya çıkmadı, zaten pgibolojide asırlardır bilinen şeyler. hâl-i hazırda semavi dinlerde de böyle şeyler teşvik edilmiş (iyilik yapmak, kötü düşünmemek) ve mutluluğun sırrı olarak verilmiştir.

    dediği gibi kimse hakkında kötü düşünmeyin hatta hiç kötü düşünmeyin. sakin müzikler dinleyin mümkünse dinlemeyin (müzik olumlu da olsa halet-i ruhiyenize yapay bir etkidir, bu yapaylığı ona yaşatmayın, vücudunuz yolunu bulacaktır).

    spor yapın, faydasını söylemeye gerek yok zaten. sizi her bakımdan açacaktır. kardiyo denilen türde egzersizler yapmalısınız ama. yani kalbi ve kan akışını hızlandıran, kiloyu dengede tutan, vücudu işleten türden. (işleyen demir ışıldar)

    kötüyü 'boş yere' düşünmeyin, yani ağlamanız geliyorsa ağlayın, üzülün ama toparlanmaya bakın. kısacası her şeyi tabii şekliyle yaşayın arkadaşlar. ferre başta olmak üzere (vücuda en çok etki ve hareketlilik veren şeylerden biri cinsellik olduğu için) dizi/film sık izlemeyin (ferre hiç, en ufağı bağımlılık yapar) çünkü bunlar sizin dünya görüşünüzü yeniden inşa etmeye yöneliktir. ha film izleyecekseniz de insanı mutlu eden, teması iyilik olan şeyler izleyin ki faydalı olsun. Allah'ın son dininin kurallarına uyun ve tabii olun, aslında tek sır bu. sadece bu tek sırrı kapsayan ve aklıma gelen birkaç şeyi sıraladım.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Haklısın kanka , bu ferre denilen olay benim dünya görüşümü etkiledi . Kişiliğimin oluşmasında büyük pay oynadı , pgibopatik düşünceler sardı beynimi. Sadece ferre değil izlediğim holywood zırbalıkları , seri katil filmleri , bilinçaltına etki eden dizi ve diğer yapımlar birde dinlediğim hardcore veya yüksek ritimli müzikler. Bunlar beynimin içinde bir tohum bıraktılar ve şimdi o tohum yavaş yavaş büyüyor. Bunların planlı işler olduğunu düşünüyorum ve yapan kişiler benimle yüzyüze konuşmadan kişiliğimi yönetiyorlar.
      ···
   tümünü göster