/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +28 -1
    eve girdiğimde bi tuhaflık olduğunu anlamıştım annem ağlıyor evde resmen eşya kalmamıştı yani halıdır koltuktur temel ev mobilyaları duruyordu ama televizyon yoktu fırın üstü ocaklar oluyo ya öle bi fırınımız vardı o yoktu allahtan buzdolabını almamışlar çamaşır makinası vitrin baya bi eşyamız yoktu anlamıştım eve haciz gelmişti annem bi yandan ağlıyor bi yandanda küçük tüpte yemek yapmaya çalışıyordu beynimden vurulmuşa döndüm beyler. Size o anda yaşadığım üzüntüyü anlatamam lan benim gibimde değildi ben kartondada yatardım ama annemin o ağlaması varya beni yıkmıştı resmen ve kendi için değil benim için ağladığını biliyordum ben mutlu olsam eğer oda kartonun üzerinde uyumaya layıktı biliyordum.

    babam bankadan kredi çekmiş ödeyemeynce eve haciz gelmiş okul çıkışında fatihin dedikleri aklıma geldi kulağımda yankılanıyordu resmen.

    senin neyini gibliyim üstüne başına bak yaz kış şu yırtık kundurayı giyiyorsun o kız sana bakmaz HAHAHAHAHA

    beyler delirceğimi sandım gözümde annemin o boynu bükük ağlaması gelirken kulağımada huur çocuğu fatihin sözleri geliyordu odama kapattım kendimi hüngür hüngür ağladım ama bi anda durdum bu böyle gitmezdi beyler bu böyle gitmezdi para kazanmalıydım ama çok para kazanmalıydım bu gidişe bir dur demeliydim...
    ···
   tümünü göster