/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +25 -1
    Edit: Vay amk ben bile bu kadar uzun olacağını sanmıyordum. 2 dakikanızı ayırıp okursanız çok sevinirim hem ufkunuz genişler(basit konu zaten mantığı kurudun mu iş tamam.)

    Çok basit anlatmışsın keşke biyolojide de böyle olsa. ilk olarak en çok hor görülen kısım beta değil epsilondur. Grup halinde yaşayan her memeli türünün bir lideri olmak zorundadır. Bu lider insan dışındaki memelilerde en güçlü olandır ve bu gücü sadece kas gücü oluşturmaz en önemli kısmını üreme gücü oluşturur. Her dişi kendi genlerini en güçlü genlerle birleştirerek(üreme) sonraki nesillere aktarmak ister(hayatın en önemli kanunu, her canlının yaşam amacı).Hayvanlarda üreme gücünü arttıran etkenler yelenin gürlüğü, tüylerin parlaklığı ya da başka erkeklerle girilen kavga gibi etkenler iken insanlarda farklı olması beklenir. Halbudur ki insanlarda da bu iş böyle yürür. Bunun sebebi EVRiMDiR. Şimdi hemen yaratılışcılar fırlayacak ama yazacaklarımı okursanız siz de bana hak vericeksiniz. Bu arada küçük bir sır: ikisine birlikte inanabilirsiniz. Şimdi en, en, en basitinden kızlar daha çok yakışıklı erkeklerden hoşlanır. Sebebi genin güzelliğidir. Hangi dişinin tüyü müyü dökülmüş bir erkekle çiftleştiği görülmüştür. Sonraki etken hani kızlar "kötü" çocuklardan hoşlanır muhabbeti. Bu erkeğin agresifliğini, liderlik için başkalarına kafa tutmasını gösteriyor. Bunun sonucu kavgadır kazanan çiftleşir ve genini aktarır. Bunun örneklerini kendi hayatınızda da görebilirsiniz. Kızlı erkekli ortamda iki erkek arasındaki kavga farklı yön alır çünkü burada kanıtlamak söz konusu olur. Daha hırlı olursun her ne kadar saklamaya çalışsan da. National Geographic aç izle, aynı tak. Kaybedince bir utanma gelir bu senin ortamdan uzaklaşman ya da konuşmaya dahil olma sıklığının azalmasıyla sonuçlanabilir. Diğer erkek nirvanaya ulaşmıştır zaten, öz güven ve testesteron patlaması gözlemlenebilir. insanların en büyük farkı hayvanlardan para mevzusudur. Bunun da aynı açıklaması yine aynıdı: GÜÇ. Yavrusunun da babasından kalan mirasla rahat yaşayabileceğini bilen dişi çiftleşme çabasına girer. Bu uzuuuun yazıdan çıkaracağın sonuç ise şu olmalı sivilceli, 31 ci erkeğe hiç bir dişi bakmaz.
    Küçük bir not: Doğada erkek hayvanların daha güzel olmasının (tüy rengi gibi) en büyük sebebi üreyebilmek içindi,r tüyleri tak rengi olan tavus kuşu afedersiniz ama başını alır çiftleşme aylarında. Aynı şekilde parası olmadığı sürece tipsiz sivilceli kel bir erkeğe hiçbir dişi bakmaz bile.

    Özet: Sivilceli 31ci erkeğin çiftleşebilme ihtimali Türkiyenin uzaya çıkabilme ihtimaliyle aynı düzeydedir.Bu erkek beta değil, epsilon değil, başını bile alamaz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Evrim bir yaratılış modülü olabilir, evrime inanmak için ateist veya deist olmak gerekmiyor
      ···
    2. 2.
      0
      Ben de öyle yazmıştım zaten. Yaratılışçılardan kastım evrimi ders kitaplarından kaldıran zihniyettekiler. Ben de ben her iki teoriyi de farklı açılardan destekliyorum zaten.
      ···
    3. 3.
      -1
      Bi ara okurum
      ···
    4. 4.
      0
      Ahahahahahahah son paragrafı okudum güldürdün bin
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster