/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +36
    Atakanın dediği gibi kıçıma bi ağrı kesici yiyip otele geri döndüm. Benim için kayak bu hafta imkansızdı ki zaten 5 gün sonra buradan gidiyorduk. Otele geçtim ve yatıp dinlenmek için kafamı yastığa koydum. Biraz uzandıktan sonra kalktım ve dışarı temiz hava almaya ormana doğru gidiyodum. Ama yoldayken Buseyi gördüm, yanında ise Berat vardı. Bu bin Berattan oldum olası nefret etmişimdir çünkü her zaman Busenin yanında takılırdı.

    Bu: Selam cash naber?
    B: Başımdaki ağrı dışında iyi sen ?
    Bu: Ben çok iyiyim yaaa dimi aşkım ?
    Dedi ve ben beynimden vurulmuşa döndüm beyler. Görüşürüz diyip yanlarından ayrıldım. Koşmaya başladım, kendimi sadece rüzgarın akışına bırakıp koştum. Belki bu hayatta bana en iyi gelen şey rüzgarın yüzüme çarpmasıdır. Ardından otele döndüm. Yatağa geçtim ve hüngür hüngür ağlamaya başladım. Şu anasını gibtiğimin dünyasında ilk defa sevmiştim beyler, ilk defa. Ben ağlarken Cem girdi odaya. Anlattım her şeyi.

    B. Bana koyan şey neydi biliyor musun Cem ?
    C: Neydi kanka ?
    B: Busenin benim Beratı sevmediğimi bildiği halde benim yanımda güle güle Berata aşkım demesiydi. Busenin yüzünü görmek istemiyorum artık.
    C: Yapacak bir şey yok kanka. Senin de dediğin gibi elden bir şey gelmez. Ama ben sana demiştim dimi bin görücem seni diye.
    B: Haklıymışsın kanka. Ben ormana gidiyorum ya azıcık serin hava alıcam.
    C: Tamam kanka bende burda bi kaç video seyredicem canım sıkıldı.
    B: Tamam kanka.

    Ormana gittim. Yolda yine Buseyi ve Beratı gördüm belli ki hala ayrılamışlardı ormandan. Selam vermesine rağmen takmadan gittim. Koştum, koştum, koştum.

    NOT: Beyler eğer sigara içiyorsanız, bırakın koşmaya başlayın. Dışarı çıkın sokağı turlayın, mahalleyi turlayın. Ya da bir park varsa parkta koşun. Yine de koşun yani. Sigara içerdim bende 18 yaşımda falan. Sonra koştum ve bu sayede sigarayı bıraktım. Biraz da irade ile alakalı. Mesela 31 çekmeyi bırakamadım ve şimdi gusül almaya gidiyorum.

    YARIN GÖRÜŞÜRÜZ BEYLER BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR.!!
    ···
   tümünü göster