/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +175 -26
    istanbul'da yaşıyorum. Kendimden bahsedecek olursam 1.79 boy ve 71 kilo, orta kaslı, yakışıklı denilebilecek bir dostunuzum ve 23 yaşımdayım şu an.

    Günlerden bir gün üniversitenin Uludağ gezisi yapacağını öğrendim. Gezi parası 90 TL, maddi durumum çok iyi değil ve üniversitede iken garson olarak çalışıyordum ama etkinliklerden geri kalmamak için katıldım (yanıma da 300 TL almıştım ileri de lazım olacak.)

    Cem diye bir arkadaşım var yurtta aynı odada kalırdık, onunla beraber ayarladık her şeyimizi ve gezi gününün tam gezi saatinde oradaydık.

    Arabaya bindik 156 km yol ve yaklaşık 5-6 saat yol gidecektik. Bu arada otobüste platonik aşkımı gördüm ve acayip sevindim o da beni görünce sevinmiş olacak ki görüp el salladı karşılık verdim ve onların arkasına geçtik. Cem'in platonik aşkı da benimkinin yanındaydı, o yüzden hiç tereddüt etmeden geçtik arkalarına. Muhabbetlerimiz iyiydi çok şükür konuşmak için utanmazdık hiç.

    Arabayı çalıştırdı şoför ve başladık uyumaya (saat 6'da yola çıktık 1 hafta orada kalacaktık.)

    EDiT: BEYLER HiKAYENiN TATiL KISMI BiTMiŞTiR. GiRDiĞiM SON ENTRYE GELEN ŞUKU SAYISINA GÖRE DÖNDÜKTEN SONRA NELER OLDUĞUNU FALAN ANLATACAĞIM. SiZCE DEVAM ETMELi MiYiM ETMEMELi MiYiM ?
    SAOLUN BU ARADA TRENDE GiRDiK SAYENiZDE.
    ···
   tümünü göster