/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7 -5
    hitler de %92 ile iktidara gelmiş bir liderdir.

    nokta... hadi şimdi gibtir git.
    ···
    1. 1.
      +1
      Lan salak herif hitler sadece 1 seçim geldi onu kazanıp ortalığın anasını gibti ama tayip 10 seçimdir bizzat sizin ananizi gibiyor
      ···
      1. 1.
        0
        O oy verenlere bak ya IQ seviyesi 0 dır yada sahte oydur kardeşşş saldjsajlsad bilmeden yazıyorsunuz ya kahkaha atıyorum asdlkhasdasid
        ···
    2. 2.
      +2 -1
      ulan huurnun evlatları, diktatör değildir dedin lafı zütüne soktum. hala ne kıvranıyon bin. başlığı nasıl 10 seçim kazanmış desen ona göre zütüne sokardım. sizin gibi çomar huur çocuklarına mı bırakıcaz ortalığı züt veren.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Ağır malsın amk
      ···
    4. 4.
      0
      1933’te, ülkede kurulan yeni koalisyon hükümetinin başkanlığına atanmasıyla Şansölye oldu. 1934’te, Cumhurbaşkanı makdıbını devraldı ve Führer adında bir devlet başkanlığı makamı yarattı; devlet ve hükümet başkanlıklarını Führer und Reichskanzler unvanını kullanarak bir arada yürüttü. Nasyonal sosyalizmin kurucusu olup Almanya’yı 12 yıl boyunca bu öğretiyle yönetmiştir.
      Görüldüğü gibi tek bir seçim kazanmamıştır. Tayyiple benzerliklerine iyi bak.Bu da dexer gibi Führer adında bir devlet başkanlığı makamı yaratmak için referanduma gitmiştir.O referandumda da %95 küsür oy almıştır.
      Seçildikten sonra tüm muhalif gazetecileri, askerleri,akademisyenleri hapsetmiştir. Tayyip bunları şuanda yapıyor zaten birde başkan olursa neler yapar düşün.
      ···
      1. 1.
        0
        Ülkeye Cumhuriyet adi altında monarşi geliyor halkın umurunda değil.
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster